Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Executive assistant sökes till NCC!

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker dig som är kommunikativ och självgående med ett intresse för digitala verktyg! Trivs du med att arbeta strukturerat och organiserat? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad Executive Assistant till NCC. Företaget är ett internationellt byggföretag med expertis att hantera komplexiteten i en byggprocess. I rollen kommer du stödja affärsområdeschefen och ledningen i affärsområdet Building Sweden med den dagliga driften. Rollen innebär en variation av administrativa uppgifter och kräver en person med stark kommunikationsförmåga och ett intresse för digitala verktyg.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

* Tillhandahålla administrativt stöd till affärsområdeschefen och andra ledningsmedlemmar, inklusive kalenderhantering och möteskoordinering.
* Säkerställa smidig kommunikation både internt och externt genom att hantera korrespondens, svara på samtal och e-post samt skriva och redigera dokument och presentationer.
* Organisera och förbereda material inför möten, konferenser och evenemang.
* Hantera konfidentiell information och känsliga dokument med hög grad av professionalism och sekretess.
* Underlätta kommunikation och samarbete mellan olika avdelningar och intressenter inom organisationen.
* Utföra olika ad hoc-uppgifter och projekt efter behov.

Tjänsten innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting, men kommer att arbeta hos NCC på deras kontor i Solna alternativt i Göteborg. Arbetstiderna är förlagda under vardagar, måndag till fredag, kl 8.00-16.30. Tjänsten beräknas starta i augusti och löper tills vidare med möjlighet till övertag av företaget.

Detta söker vi:

* Eftergymnasial utbildning inom kommunikation, HR, media eller liknande.
* Tidigare erfarenhet av att arbeta som Executive Assistant eller i en liknande roll, helst inom relaterad sektor och gärna i en stor koncern.
* Mycket god förmåga att organisera och planera tid effektivt, med kapacitet att hantera flera uppgifter samtidigt under tidspress.
* Utmärkta färdigheter i både skriftlig och muntlig kommunikation, samt förmåga att bygga och upprätthålla professionella relationer på alla nivåer inom organisationen.
* Starkt sinne för detaljer och noggrannhet i arbetet.
* Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
* Goda kunskaper i MS Office-program och andra administrativa verktyg.

Som person är du driven, initiativtagande och flexibel samt har lätt för att anpassa dig till förändrade arbetskrav och prioriteringar. Du har en positiv attityd, är teamorienterad med förmåga att samarbeta effektivt och har en hög grad av integritet.

Låter det som en tjänst för dig? Ansök direkt då urval och intervjuer sker löpande!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com