Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Administratör sökes på deltid till NPA

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en noggrann och ansvarstagande administratör som är på jakt efter ett deltidsjobb efter sommaren med god vana av digitala verktyg, då kan denna tjänst vara något för dig!

Information om uppdraget:

Näringslivets Producentansvar (NPA) är en producentansvarsorganisation som hjälper producenter av förpackningar att ta sitt producentansvar. De vill öka återvinningen i hela kedjan - var med på resan mot ett mer cirkulärt samhälle. Som Administratör kommer du att stödja teamet Anläggning & Återvinning. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera avtalsadministration och samordning mellan olika avdelningar. Huvudsakligen kommer uppgifterna innebära:

* Avtalsadministration: Iordningställa, skicka ut och följa upp signering av avtal i ControlKeeper. Hämta rätt uppgifter från Excel och lägga in på rätt ställen i avtalsmallen.
* Sammanställa underlag till IT, ekonomi och kommunikation via Excel och mail.
* Informera verksamhetsmottagningsanläggning kring inloggningsuppgifter och material.

Tjänsten är på deltid (50%) under perioden 19 augusti till och med sista december. Du blir anställd av oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult ute hos NPA i Stockholm.

Detta söker vi:

* Vi söker dig som studerar en universitet/högskoleutbildning på minst 50% och kan intyga det
* God data- och systemkunskap
* Tidigare erfarenhet av administrativt arbete, meriterande med avtalsadministrationssystem
* Flytande i tal och skrift på svenska
* Du är noggrann, ansvarstagande och strukturerad

Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com