Hoppa till innehåll
PostNord Group AB logotyp

Business Coordinator

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Söker du en spännande roll i en verksamhet där du dagligen får vara med och göra skillnad? Är du van att koordinera och leverera på hög nivå? Då kan det här vara jobbet för dig.

 

Du, PostNord & Jobbet
Ingen annan gör det PostNord gör, åtminstone inte i den utsträckningen. PostNord’s vision är att vara favoritleverantören i Norden. För att lyckas med detta behövs uthållighet, integritet och tillit. Ett engagemang där ägarskap, stolthet och motivation är värdefulla egenskaper.

Som Business Coordinator för PostNord’s CIO, Jörgen Hellberg, är du en given nyckelperson i hans team. Du är den som gör det möjligt för Jörgen att fokusera på rätt saker och ni kommer att ha ett nära samarbete där du ser till så att hans vardag flyter på så smidigt som möjligt samtidigt som du självständigt driver projekt som står på Jörgens agenda.

 

Vem söker vi?
Som Business Coordinator har du en naturlig framdrift där du med en professionell framtoning arbetar proaktivt med en hög grad av integritet och servicekänsla. Att koordinera små och stora projekt är vardagsmat för dig och du gillar att ha en central och viktig position där du verkligen gör skillnad.

Vi ser även att du är lösningsorienterad och att du kan ställa om ditt fokus från tid till annan då verksamheten ändrar riktning och pockar på din uppmärksamhet. Du är också kommunikativ, orädd och kommer gärna med förslag som kan bidra till verksamheten på ett positivt sätt.

 

Din erfarenhet
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som exempelvis koordinator, trainee, projektkoordinator, projektassistent eller liknande
  • Du känner dig trygg i att koordinera både små och större frågor och det har du gjort under ett par år
  • Mycket goda språkkunskaper i både svenska och engelska
  • Mycket god vana av att arbeta i Office-verktygen och andra digitala verktyg.

 

Vad handlar jobbet om?
Du kommer att var Jörgens förlängda arm ut i verksamheten och dina dagar kommer att variera men i huvudsak bestå av följande arbetsuppgifter:
  • Kalenderhantering
  • Viss mailhantering
  • Ansvara för årshjulet av den operativa ledningsgruppen som består av åtta personer – inbjudningar, agendor, material, ta notes, följa upp actions
  • Logistik kring resor
  • Leda och driva projekt av olika karaktär för verksamheten  

Rollen är i grunden en supportfunktion men vi ser gärna att du uppskattar att driva egna projekt och att du vill ta rollen till nästa nivå. Vi tror att rollen är ca 50% supportuppgifter och 50% att driva projekt men fördelningen kan skifta över tid beroende på vad som är viktigast för verksamheten.

 

Om PostNord
PostNord är ett av Norden äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag. Att säkerställa en god postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige och Danmark. Vi är också den ledande aktören inom paket- och logistiklösningar inom Norden. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald.

Group IT ansvarar för all IT-utveckling inom länderna och koncernfunktionerna. Vi är en integrerad del av PostNords verksamhet och arbetar på ett lean-agilt och kunddrivet sätt med fokus på utveckling och innovation, stabilitet och kvalitet, samt kostnadsledarskap.

Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.com.

 

Nyfiken på att veta mer?

Detta är ett konsultuppdrag på heltid i sex månader där du därefter blir anställd hos PostNord. Start i början av september och du blir till en början anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos PostNord.

I konsultvärlden går det ofta snabbt så vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mejl med hänsyn till GDPR.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se eller Christina Stenbeck på christina.stenbeck@onepartnergroup.se. Vår återkoppling kan dröja något längre i och med semestertider.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

Vi ser fram emot att höra från dig!

PostNord Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.