Hoppa till innehåll
Betsson AB logotyp

CEO Sidekick

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du redo att ta nästa steg i karriären och bli VD:s högra hand? Betsson AB, ett familjärt, dynamiskt och börsnoterat spelbolag, söker nu en CEO Sidekick som kan navigera i den snabba och spännande världen inom online gaming. Här får du chansen att arbeta nära vår VD och vara den drivkraft som ser till så att allt flyter på som det ska – med precision och finess.

 

Om rollen

Som CEO Sidekick på Betsson är du mer än bara ett administrativt stöd – du är den som gör det möjligt för vår VD att fokusera på rätt saker. Med din hjälp kommer vi att fortsätta driva verksamheten framåt och du blir en central del av vårt team där ditt stöd kommer att vara avgörande för Betssons framgång. Du kommer att direktrapportera till vår VD.
 

Dina dagar, som ibland blir långa, varierar beroende på vad som står på agendan men de kommer bland annat att innehålla följande:  
 

  • Förberedelse och administration kring ledningsgruppsmöten: Inbjudningar och material – du har koll på allt!
  • Förberedelser inför styrelsemöten: Framtagning av material och support till vår Company Secretary
  • Full access till VD:s inbox och kalender: Mailhantering och schemaläggning är din vardag
  • Ansvar för mötesbokningar och researrangemang samt annat praktiskt stöd till VD: Effektiv logistik och smidiga resor samt assistera med diverse administrativa uppgifter
  • Materialframtagning till presentationer: Din kreativitet och noggrannhet skiner igenom i varje slide
  • Strategiskt stöd till VD: Ta fram affärsplaner, analyser samt omvärldsbevakning
  • Projektledning: Driva och genomföra olika typer av projekt som tar Betsson till nästa nivå
  Din bakgrund
Vi ser att du har en civilingenjörsexamen eller master-/kandidatexamen, helst inom företagsekonomi eller annat relaterat område. Du har tidigare erfarenhet, minst 2-3 år, från en supportfunktion.  Du kommer att trivas i rollen om du är proaktiv med en ”can do”-attityd som gärna tar initiativ och stort ansvar.

Som person ser vi att du har förmågan att prioritera bland uppgifter och att möta deadlines i en snabb miljö. Du är kommunikativ, både skriftligt och muntligt, med förmågan att interagera med individer på alla nivåer i organisationen. Du har en hög nivå av professionalism, diskretion och är van att hantera konfidentiellt material. Du bör ha ett analytiskt tankesätt med förmågan att samla in, analysera och tolka data för att kunna stötta VD i löpande beslut. Utöver det är du flexibel och har en adaptiv förmåga för att snabbt kunna navigera i en föränderlig miljö.

Du har goda kunskaper i hela Microsoft Office-paketet och är van att arbeta i system och olika verktyg/appar. Du är flytande i både svenska och engelska.

 

Om Betsson AB

Betsson AB är en engagerad ägare av snabbväxande företag inom onlinespelbranschen. Vi är en av de största aktörerna inom onlinespel globalt och har ambitionen att växa snabbare än marknaden, organiskt och genom förvärv. Tillväxten ska genereras på ett lönsamt och hållbart sätt.

Betsson AB är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap (BETS-B). Vår finansiella prestation kännetecknas av konsekvent tillväxt och god lönsamhet. Under 2023 rapporterade vi nära en miljard euro i intäkter och en rörelsemarginal på över tjugo procent.

Vi verkar i fler än 25 länder över Europa, Latinamerika och Asien med över 2 500 anställda och med kontor i länder som Stockholm, Malta, Budapest, Tallinn, Bogotá och Buenos Aires. Vår vision är att erbjuda den bästa kundupplevelsen i spelindustrin. Vi är stolta över att kunna erbjuda marknadsledande produkter och tjänster och samtidigt upprätthålla de högsta standarderna för ansvarsfullt spelande och bolagsstyrning.

Koncernen har en tydlig struktur och organisation. Moderbolaget ansvarar för strategi och mål, bolagsstyrning och intern kontroll, förvärv och avyttringar samt finansiell kommunikation. De operativa dotterbolagen ansvarar för att driva den operativa spelverksamheten, inklusive plattformar, spelsajter, teknik och produktutveckling, varumärken, ansvarsfullt spelande och compliance.

 

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Betsson AB med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Betssons kontor på Regeringsgatan i centrala Stockholm, med viss möjlighet att arbeta på distans. Resor förekommer i tjänsten och då främst till Malta.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Josefine Blomkvist på josefine.blomkvist@onepartnergroup.se eller Christina Stenbeck på christina.stenbeck@onepartnergroup.se. Vår återkoppling kan dröja något längre i och med semestertider.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vår återkoppling kan dock ta lite längre tid än vanligt under sommaren. Skicka in din ansökan via annonsen då vi inte kan ta emot ansökningarna via mail med hänsyn till GDPR. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Betsson AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.