Hoppa till innehåll
Grant Thornton Sweden AB logotyp

Talent Acquisition Specialist

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker en Talent Acquisition Specialist för ett konsultuppdrag med start under augusti till Grant Thornton. Har du några års erfarenhet av tjänstemannarekrytering och är van att driva rekryteringsprocesser så kan detta vara ett uppdrag för dig!

 

Ditt uppdrag
Som Talent Acquisition Specialist arbetar du självständigt med att driva hela rekryteringsprocesser, från kravprofil till anställning, av framför allt nyexaminerade kandidater till Grant Thorntons affärsområde revision. Du är rekryteringsexperten som stöttar och agerar rådgivare mot verksamhetens chefer och du förväntas arbeta med flera rekryteringsprocesser parallellt.  

Dina ansvarsområden kommer bland annat att vara:
  • Självständigt driva effektiva rekryteringsprocesser enligt definierad rekryteringsprocess med hög kvalité
  • Arbeta med hela rekryteringsprocessen som kravprofil, annonsering, urval, tester, intervjuer och anställningsavtal samt att dessa hanteras administrativt rätt i rekryteringssystemet
  • Upprätthålla en god kommunikation med rekryterande chef genom hela rekryteringsprocessen
  • Säkerställa en god kandidatupplevelse genom hela rekryteringsprocessen
  • Introducera nya chefer till rekrytering

Du blir en del av ett härligt Talent Acquisition-team som består av åtta personer och du kommer att ha din arbetsplats i Grant Thorntons fina lokaler på Kungsgatan 57.

 

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom HR eller liknande och som har arbetat ett par år med rekrytering inom tjänstemannasektorn. Du är van att driva och ta ägandeskap för hela rekryteringsprocessen och har erfarenhet av att jobba med tester av kandidater. Grant Thornton arbetar i rekryteringssystemet Teamtailor och testverktyget AON och det är meriterande om du har arbetat i dessa. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du tar stort ansvar för ditt arbete, för ett strukturerat arbetssätt och ser lösningar på problem. Du är drivande, vågar ta för dig och ställa frågor. Du har integritet, är professionell och har en god kommunikativ förmåga. Vidare trivs du att arbeta självständigt som i team och har en god samarbetsförmåga med kollegor.

 

Om Grant Thornton
Grant Thornton är ett ledande revisions- och rådgivningsföretag med 1 400 medarbetare som erbjuder tjänster inom revision, skatt, redovisning och specialistrådgivning. Visionen är att tillsammans med entreprenörsföretag skapa framtiden – utifrån övertygelsen att hållbart bolagsbyggande handlar om en helhet där såväl ekonomiska som miljömässiga och sociala aspekter ingår. Grant Thornton är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd med över 68 000 medarbetare i 140 medlemsländer. Här kan du läsa mer om Grant Thornton.

 

Nyfiken på att veta mer?
Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti t.o.m. 31/10 med möjlighet till förlängning. Du blir anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos Grant Thornton.

I konsultvärlden går det ofta snabbt så vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mejl med hänsyn till GDPR.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se eller Åsa Wallergård Fröblom på asa.wallergard.froblom@onepartnergroup.se.

 

När du blir en av oss
Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Grant Thornton Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.