Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Senior Elektronikingenjör till Echandia!

Publiceringsdatum
10 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en senior Elektronikingenjör och vill vara med och forma framtidens hållbara energilösningar inom den marina industrin? Då har du hittat rätt! Ta möjligheten att ansluta till ett bolag i tillväxt där innovation, hållbarhet och teknik kommer prägla din vardag tillsammans med teamet där resan mot en grönare värld bara börjat. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:
Echandia söker en erfaren Elektronikingenjör som kan ansluta till deras dynamiska team. Rollen kommer att spela en avgörande roll i deras uppdrag att tillhandahålla innovativa lösningar som bidrar till en hållbar framtid. Du kommer att vara ansvarig för att designa, utveckla och testa elektriska system, och säkerställa att de uppfyller höga standarder för säkerhet, effektivitet och prestanda. I nära samarbete med deras tvärvetenskapliga team kommer du att arbeta tillsammans med experter inom batteriteknik, kraftelektronik och marinarkitektur.

Som en erfaren Elektroingenjör kommer du att få möjlighet att leda projekt, handleda juniora ingenjörer och bidra till den strategiska utvecklingen av företaget. Med fokus på att skapa nollutsläpps-lösningar erbjuder denna roll en unik möjlighet att göra en betydande inverkan på framtidens transporter och marinindustri. Om du brinner för att forma en grönare värld, besitter starka tekniska färdigheter och trivs i en samarbetsmiljö, välkomnar vi dig att ansluta dig till teamet på Echandia. Ansök nu och bli en del av ett team som revolutionerar framtiden för energisystem.

Arbetsuppgifter:
 • Elektrisk design av batterisystem
 • EMI-migrationer
 • Utföra detaljerad elektrisk ingenjörsanalys, inklusive kretskonstruktion, simulering och verifiering av systemets prestanda.
 • Urval och inköp av elektriska komponenter och utrustning, med hänsyn till faktorer som effektivitet, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet
 • Specificera testkrav och validering av elektriska system, och säkerställa överensstämmelse med relevanta branschstandarder och föreskrifter
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har ca 5 års erfarenhet av arbete som Elektronikingenjör
 • Pratar och skriver engelska flytande, svenska är meriterande.
Det är även meriterande om du har kunskap och erfarenhet av 1200 + VDC electrical systems, PCBs och EMC.

OM KUNDFÖRETAGET:
Echandia står i spetsen för utvecklingen och tillverkningen av högkapacitativa energilagringssystem för fartyg och andra omfattande tillämpningar. Deras passion är att erbjuda pålitliga, hållbara och ekonomiskt livskraftiga lösningar som formar framtiden för elektrifiering inom sjöfartsindustrin. Sedan 2018 har Echandia med framgång drivit denna vision framåt, och deras pålitlighet har redan belönats genom leverans av batterisystem till flera prisbelönta fartygsdesigner.

Just nu expanderar de deras horisonter för att möta den växande efterfrågan, och söker efter energiska individer med en "kan-göra-det" inställning som vill vara med på denna spännande resa.

Välkommen till Echandia, där din passion kan forma morgondagens sjöfart.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Solna, Pampas Marina
 • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?