Hoppa till innehåll
Rentokil logotyp

Teamledare Fakturering och avtalshantering

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om Rentokil

Vi är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. I Sverige finns vi representerade från Boden i norr till Malmö i söder. Rentokil är en del av Rentokil Initial koncernen - världens största bolag inom skadedjurskontroll med huvudkontor i England. Rentokils vision är att uppfattas som det mest omtyckta och respekterade serviceföretaget i världen. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Vi jobbar efter våra fyra värdeord, service, relationer, teamwork och ansvar. Den viktigaste framgångsfaktorn för oss är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!

Vad vi erbjuder dig
  • ett härligt gäng kollegor att arbeta med
  • kollektivavtal
  • friskvård och hälsoinspiration
  • årlig kick-off
  • möjligheter att växa i en internationell organisation

Beskrivning av tjänsten


Nu söker vi en teamledare till vårt fakturering och avtalshanteringsteam. Du kommer att ingå i ett team om sju ekonomiassistenter/ekonomiadministratörer som är placerade i Stockholm och i Falun. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av:
  • Administration av kundavtal
  • Löpande fakturering av avtal samt engångsjobb
  • Periodisering av intäkter
  • Provisionsuppföljning
  • Operativt leda teamet
Tjänsten är på heltid med placeringsort i Sollentuna.

Din profil

Vi söker dig som är prestigelös och är redo att rycka in där det behövs. Du tar stort ansvar för ditt arbete och gillar att utföra arbetsuppgifter som är återkommande under månadens gång. Vidare är du lösningsorienterad, flexibel och har förmågan att hantera flera uppgifter parallellt. Du är även en lagspelare som värnar om teamkänslan och kan engagera teamet. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har god datorvana.

Tidigare erfarenhet eller gymnasieutbildning i ekonomi samt tidigare erfarenhet som teamledare är meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du är nyfiken och öppen för att lära dig tjänsten!

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din skriftliga ansökan så snart som möjligt, dock senast 31/8.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Rentokil kontrollerar alltid belastningsregister före anställning.

Välkommen med din ansökan!
Rentokil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Rentokil

Vi är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. I Sverige finns vi representerade från Boden i norr till Malmö i söder. Rentokil ingår i Rentokil Initial koncernen- världens största bolag inom skadedjurskontroll med huvudkontor i England. Rentokils vision är att uppfattas som det mest omtyckta och respekterade serviceföretaget i världen. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Vi jobbar efter våra fyra värderord, service, relationer, teamwork och ansvar. Den viktigaste framgångsfaktorn för oss är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team! h engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!