Hoppa till innehåll
Södertälje Trä logotyp

Aktiv utesäljare

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Som utesäljare har du kundansvar och arbetar med alla delar inom försäljning. Du arbetar aktivt med nykundsrekrytering, besöker dina kunder ofta och representerar företaget vid försäljnings- och kundaktiviteter. Du handlägger förfrågningar och offerter, tar emot order och arbetar aktivt med kunderna beträffande materialval, leveransplaner och problemlösning.

Vi söker dig som är utåtriktad, strukturerad, orädd och som har förmågan att bygga långsiktigt goda relationer till nya och befintliga kunder. Vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning i vår bransch, goda produktkunskaper om byggmaterial och ett brinnande intresse för försäljning.
Södertälje Trä logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 maj 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Verksamheten har bedrivits sedan 1830 i Södertälje, då som vedhandlare. Södertälje Trä säljer och levererar byggmaterial och snickerier till yrkesmän och storförbrukare. Vår ambition är att vara Södertäljes bästa brädgård för yrkesfolk. Vi ingår i Nordströmskoncernen som har tretton anläggningar och levererar trävaror och byggmaterial till yrkeskunder och storförbrukare i Stockholm, Djursholm, Uppsala, Sigtuna, Södertälje, Nyköping, Västerås, Norrköping, Örebro, Eskilstuna och Linköping. Koncernen har ca 300 anställda och omsatte 2023 cirka 1,8 miljarder kronor.