Hoppa till innehåll

Logistikutvecklare - Transmission bearbetning

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Scania is now undergoing a transformation from being a supplier of trucks, buses and engines to a supplier of complete and sustainable transport solutions.

Vill du ha en spännande roll inom en framgångsrik verksamhet under utveckling och vill vara med att skapa de bästa logistiska förutsättningarna för att tillverka framtidens drivlinor?


Vilka är vi?

Scanias transmissionsverkstäder är nu inne i en omvälvande period där vi inte bara lanserar helt nya produkter utan samtidigt tar stora kliv framåt i vår digitala utveckling. Våra verkstäder står inför stora utmaningar och vår logistikutveckling kommer vara en nyckelspelare i att effektivisera och ge dom absolut bästa förutsättningarna för att leverera artiklar med rätt kvalité och kvantitet.

Rekryterande chef till denna tjänst är Johan Moberg, logistikutvecklingschef på Transmissionsbearbetning DXLP. Som ledare beskrivs jag som engagerad och framåtsträvande och jag tycker det är viktigt att vi arbetar tillsammans som team för att nå uppsatta mål.

Du kommer ha stor påverkansmöjlighet att forma rollen tillsammans med mig, dina kollegor och chefen inom det området som ansvarar. I vårt lag tar vi initiativ och ansvar i våra roller och för mig är det betydelsefullt att arbetsklimatet karaktäriseras av öppenhet, ärlighet och högt i tak. Vi tar vara på våra styrkor och hjälper varandra med våra svagheter och på så sätt ger varandra möjlighet att utvecklas.

Arbetsuppgifter

  • Analysera och utvärdera befintliga logistikprocesser för att identifiera effektiviseringsmöjligheter.
  • Använda dataanalys för att optimera leveranskedjor och hantera logistiska utmaningar.
  • Utveckla och implementera strategier för att förbättra logistikflöden och minimera kostnader.
  • Projektleda och driva anläggnings och investeringsprojekt
  • Samarbeta med olika avdelningar för att säkerställa smidiga och effektiva logistiska.
  • Skapa och presentera rapporter med analyser och rekommendationer för att stödja beslut.

Din profil

Vi söker dig som inte räds utmaningar, du kommer behöva ha en naturlig förmåga att kommunicera, god samarbetsförmåga samt trivas med att fördjupa dig i detaljer såväl som att tänka helhetsperspektiv.

Vi ser att du har högskole- eller civilingenjörsexamen inom logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har kunskap i olika planeringsmetoder och kan argumentera för fördelar och nackdelar med olika metoder, du känner väl till LEAN och vet när och hur det är applicerbart.

För att lyckas i ditt uppdrag behöver du även vara analytisk och vara en god problemlösare med förmågan att på ett flexibelt sätt hantera förändringar.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid och vi tillämpar en flexibel kontorsmiljö med möjlighet till att arbeta hemifrån.

Ytterligare information

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Johan Moberg, tfn 0739-850108 logistikutveckingschef, Transmissionsbearbetning DXLT.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ansökan bör inkludera ett personligt brev, CV och kopior av betyg. Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande. Som en del av processen använder vi oss av urvalstester samt bakgrundskontroll på slutkandidaten.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan, senast den 24 maj 2024.

Jobbrekvisition 6448

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se