Hoppa till innehåll
Logent logotyp

Maskinoperatör sökes!

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Logent
Telefon
Ansök nu
Operatörer sökes!

Som maskinoperatör hanterar du maskiner och utrustning, utför enklare underhållsarbeten och övervakar produktionen. Rengöring av maskiner, förberedelser inför nya processer och dokumentation av arbetsmoment ingår. Arbetet som operatör sker standardiserat, och alla delar av verksamheten är delaktiga i att arbeta med ständigt förbättringsarbete. Då processerna/tillverkningen sker under dygnets alla timmar söker vi personer som har möjlighet att arbeta skift.

Krav
   • Gymnasieexamen
   • Mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift
   • Några års arbetslivserfarenhet, gärna inom liknande arbete
   • God datavana och gärna vana av att arbeta i olika system
   • God samarbets- och kommunikationsförmåga
   • Kunna arbeta alla skift.
   • Van att arbeta i ett högt tempo
Vi ser att du är en person som är van att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra, du är även ansvarstagande, effektiv och noggrann i ditt arbetssätt. Vidare ser vi att du har en positiv attityd och gärna ett tekniskt intresse. Du behöver även vara införstådd med att detta är ett fysiskt arbete.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Logent logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3000 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!