Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

CNC-Operatör till Telgelego

Publiceringsdatum
13 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker en motiverad CNC-operatör som vill vara en del av ett dynamiskt team. Med modern teknik och en stimulerande arbetsmiljö får du chansen att utvecklas och skapa innovativa lösningar tillsammans med engagerade kollegor. Ta chansen och sök rollen som CNC-operatör till Telgelego redan idag! Urval sker löpande.Om tjänsten

Telgelego är ett företag i Södertälje som tillhandahåller tjänster inom legotillverkning. Dem erbjuder skärande bearbetning i alla typer av material, med specialitet på rostfria material, och har stor kunskap inom konstruktion. Dem erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter där du får chans att utvecklas, vara innovativ och arbeta med ett gäng härliga kollegor. Hos dem har du en bred roll där du får vara med och både rita, göra program, bearbeta och verifiera. Telgelego arbetar med företag inom bland annat medicinteknik, livsmedelstillverkning och industri.

I rollen som CNC-operatör kommer du att arbeta med svarv och fräs maskiner för att producera komponenter enligt specifikationer och ritningar. Du kommer att tolka ritningar och sedan programmera efter ritning. Du kommer att arbeta i Edgecam som är ett CAM-system avsett för CNC-beredning. Teamet består av ungefär 10 andra medarbetare och kommer att erbjudas upplärning och stöttning utav dina kollegor. Verkstaden ligger i Södertälje med goda förbindelser till kollektivtrafik.

Du erbjuds

  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • En arbetsplats med god sammanhållning
  • Ett givande och socialt arbete


Kvalifikationer
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med CNC-maskiner, inom fräs och svarv
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift
  • Har ett genuint tekniskt intresse och nyfiken på att lära dig nya saker

Det är meriterande om du har en utbildning med CNC-inriktning från yrkeshögskola

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Strukturerad
  • Självgående
  • Kvalitetsmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se