Hoppa till innehåll
Karisma Rekrytering AB logotyp

Lager- och verkstadsarbetare

Publiceringsdatum
15 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nordbergs Tekniska AB är en distributör av tekniska plaster i halvfabrikat till industrin. Produktsortimentet omfattar hela bredden av konstruktionsplaster för industrins behov. Se mer på nordbergstekniska.se

Lager- och verkstadsarbetare
Vi söker en person som vill satsa på ett utvecklande och stimulerande arbete på vårt företag. Du får lära dig arbetet från grunden och utvecklas och göra mer och mer avancerade arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna består bl.a. av diverse lagerarbeten såsom packning av utgående gods, ta emot inkommande gods, hålla ordning på lager samt att göra inventering. När det gäller verkstadsarbete så innebär det bearbetning och produktion av våra produkter såsom kapning i klingsåg och bandsåg, hålborrning, klippning, bockning och byte av ämnen i CNC maskiner.

Du bör vara ordningsam, ansvarsfull och gilla att "serva" både ut mot kund och internt. Du är inte rädd för att "hugga i" och göra det som behövs. God fysik krävs då det förekommer tunga lyft.

Det är ett extra plus om du har tidigare utbildning och erfarenhet inom lager- eller verkstadsarbete men du kan också vara yngre utan alltför omfattande arbetserfarenhet. Vårt mål är att du ska växa med företaget i arbetsuppgifter och ansvar. Därför är rätt personliga egenskaper viktigare än eventuella förkunskaper.

Körkort och egen bil är nödvändiga då kommunala kommunikationer till företaget är begränsade. Du behöver också goda språkkunskaper i både engelska och svenska.

Företaget finns i Vallentuna i Norra Stockholm.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på telefon 0706-501940. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senast den 8 april.
Karisma Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren