Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Beredare / Planerare inom maskintillverkning - Etiketto AB

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om Ettiketto

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram och applicera etiketter för såväl stora som små förpackningar inom många olika branscher. På kontoret i Malmö bedriver Ettiketto både tryckeriverksamhet och utveckling av de egna etiketteringsmaskinerna - från idé eller förfrågan till färdigmonterad maskin som levereras och installeras hos kund. Därefter hålls en fortsatt kundrelation genom service och support.

Ettiketto ägs av Volati, en stabil ägare med långsiktigt perspektiv, och befinner sig nu i en stark tillväxtfas med både nyutveckling och ett stort antal kundprojekt på maskinsidan.

För att kunna driva på tillväxten ytterligare behöver Ettiketto nu tillsätta en Beredare / Planerare till en roll inom produktion och utveckling av kundanpassade maskiner.

Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se

Om tjänsten

Som beredare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att följa upp tillgängliga resurser, prioritera samt planera monteringsarbetet inom Ettikettos maskintillverkning. Det är av vikt att monteringsarbetet blir välplanerat och effektivt.

Mer konkret innebär tjänsten:
  • Skapa och ansvara för tillverkningsordrar i Ettikettos affärssystem Pyramid
  • Resursplanering och ledning av monteringsarbete
  • Producera och leverera monteringsanvisningar i CAD
  • Hantera interna avvikelser och fel
Om dig

För att trivas i denna roll behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande. I vårt team värdesätter vi samarbetsförmåga och uppskattar att du är engagerad och kommer med förbättringsförslag på våra rutiner och processer. Eftersom du kommer ha en roll med många kontaktytor ställs det krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera, förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i ditt arbete på egen hand. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet, korta beslutsvägarna och där du som person förväntas ta en drivande position gentemot både kollegor och projekt. Då vi har roligt på jobbet hoppas vi att du också har lätt till skratt.

Utöver detta krävs:
  • Goda kunskaper inom mekanik, plåt, aluminium och rostfritt.
  • Kunskap och erfarenhet av beredning/planering inom maskintillverkning och montering
  • Ritningskunskap i CAD
  • God datorvana och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem
  • Flytande i svenska samt goda kunskaper i engelska
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Beredare, Planerare, Produktionsberedare, Produktionstekniker, Maskintillverkning, CAD, CAM, Kvalitetstekniker, Verkstad, Montage, Montageritning, Malmö, Lund, Trelleborg, rekrytering, tillsvidare, heltid
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid är byggt på en stark vision och drivkraft om att alla företag förtjänar samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som endast stora företag traditionellt fått inom rekrytering och bemanning. Med nätverksbaserade kontaktytor identifierar vi rätt personal för ert företag och samtidigt drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.