Hoppa till innehåll
Cepa Steeltech AB logotyp

Kvalitetstekniker

Ansök nu

Kvalitetstekniker till Höör

CEPA Steeltech söker en engagerad kvalitetstekniker till sin fabrik i Höör. Som kvalitetstekniker på CEPA Steeltech driver du det operativa kvalitetsarbetet framåt på fabriken i Höör.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden som kvalitetstekniker

 • Arbeta med kundreklamationer och kvalitetsavvikelser
 • Arbeta med kunder och interna stakeholders
 • Arbeta med rotorsaksanalys och göra 8D rapporter
 • Analysera kvalitetsresultat och driva förbättringsaktiviteter
 • Medverka som kvalitetsresurs vid nya projekt i produktionen
 • Kontinuerlig uppföljning av kvalitets- och säkerhetsfrågor i produktionen 
 • Vara kunskapsstöd till produktionen och ha ett nära samarbete med personal ute i fabriken 
 • Implementera nya rutiner och arbetssätt 
 • KPI-uppföljning och utvärdering kopplat till kvalitetsparametrar på aktuellt område och använda dessa som underlag till förbättringsarbete
 • Förbereda och delta vid revisioner samt sammanställa fakta och följa upp

Vad har Jonathan Heimbrand, kvalitets- och miljöchef, att säga om CEPA Steeltech?

"Jag valde att börja jobba på CEPA Steeltech för att få arbeta med spännande och varierande produktionsprocesser där jag både kunde nyttja kunskap jag hade innan och lära mig mycket nytt. Vår vision är att fortsätta utveckla CEPA till högre kvalitet och omsättning. Vi är det lilla företaget med korta beslutsvägar. Alla kan tycka till och påverka, och har möjlighet till personlig utveckling. Vi har en modern maskinpark som i kombination med manuella operationer skapar en blandad, flexibel arbetsplats som erbjuder varierande arbetsuppgifter med höga kvalitetskrav från stora svenska och internationella kunder.

För att trivas i denna tjänst behöver du vara en flexibel, kommunikativ och analytisk problemlösare. Som anställd här får du en förlängd familj och familjekänsla. Vi strävar efter att alla ska trivas både i sina arbetsuppgifter och sin personliga utveckling. "

Vad tycker Bo-Inge Nilsson, kvalitetstekniker?

"Jag har jobbat inom företaget under 30 år och trivs mycket bra i teamet. Man kan prata om allt, inte bara jobb. Det mest stimulerande är att man jobbar med många avdelningar och vet aldrig vad som ska dyka upp."

Kvalificering för tjänsten

 • Minst tre års erfarenhet av tillverkande produktion i roller liknande produktionstekniker eller kvalitetstekniker 
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
 • Tidigare erfarenhet rotorsakanalys

I rollen som kvalitetstekniker rapporterar du till kvalitetschef

Din profil
För att axla rollen som kvalitetstekniker behöver du förmåga att arbeta strukturerat och klara av att koordinera ett flertal aktiviteter samtidigt. Rollen ställer höga krav på din förmåga att kunna kommunicera internt och med kunder. Som person är du organiserad, drivande, självgående, pedagogisk och analytisk.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsulterna Christofer Dahlman, 0702-469300, och Linda Fristedt, 0790-997373, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om CEPA Steeltech
CEPA Steeltech AB är en underleverantör till verkstadsindustrin och ingår i Industrigruppen HCU AB, med drygt 150 anställda verksamma på 21 000 m2 produktionsyta beläget i Höör, Sverige och Szczecin i Polen. Företagen är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och FSC. CEPA lägger stort fokus på vår specialkompetens inom områdena laserskärning, stansning, kantpressning och djupdragning.

Tillverkning av plåtkomponenter sker till kunder inom verkstadsindustrin i hela världen. Genom modern teknik, komplett tillverkningsprocess, en flexibel och effektiv organisation, strävar CEPA efter att tillfredsställa kundens behov och förväntningar. Våra kunder omfattar bland annat Alfa Laval, ABB, och Muuto.

Cepa Steeltech AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup