Hoppa till innehåll
Olssons Elektromekaniska logotyp

Elkonstruktör till Olssons Elektromekaniska

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Brinner du för konstruktion? Är du redo för nästa steg i din karriär? Olssons Elektromekaniska i Rydsgård söker en elkonstruktör.

Här får du en ypperlig möjlighet till ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag. Du blir delaktig i att konstruera anläggningar till våra kunder över hela landet. Vi på Olssons Elektromekaniska erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett väletablerat företag.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen till ett härligt gäng av erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik.

Ditt anställningserbjudande

På Olssons Elektromekaniska är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete. Hos oss får du kontinuerlig utbildning och utveckling inom relevanta områden. Du kommer arbeta dagtid i en dynamisk och växande verksamhet.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär huvudsakligen konstruktion av automatik och kraftskåp för reservkraftsanläggningar och dess kringutrustning. Du kommer även att arbeta med projekt där vi uppgraderar befintlig reservkraft, samt hela anläggningskonstruktioner som syr ihop kraftsystemet med bl a reservkraft, ställverk -låg och/eller högspänning, kontrolltavla och stations PLC.
Dessutom ansvarar du för framtagning av kompletta konstruktioner och all dokumentation från början till slut.

Värt att veta

Tjänsten börjar med en provanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning.
Resor i tjänsten förekommer.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med konstruktionsinrikting, eller motsvarande. Du har dessutom praktisk erfarenhet av konstruktion av automatikskåp och/eller elkraftsutrustning. Dina kunskaper av CAD-konstruktion är goda och skulle du ha kännedom om Cadett Elsa Professional är det meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad, serviceinriktad och van vid att jobba självständigt och planera ditt eget arbete. Dokumenterad erfarenhet från något av områdena, reservkraft, likriktaranläggningar, ställverk är önskvärt men ej ett krav. Vi håller kontinuerlig utbildning och utveckling inom dessa områden internt om så skulle behövas.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Olssons Elektromekaniska logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech