Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Administratör sökes för heltid i Skövde!

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du strukturerad, noggrann och vill arbeta med administrativa uppgifter? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning i Skövde dig som vill arbeta med administrativa uppgifter. I din roll som administratör kommer du att stötta bilförsäljningen med bland annat upplägg av kundordrar, fakturering, registrera bilar, lösa finansavtal etc. Vår kund är en etablerad bilhandlare i Sverige som både säljer och servar personbilar samt transportbilar. Här får du chansen att vara en del av ett sammansvetsat team där du kommer få arbeta med varierande arbetsuppgifter. Då vi är centraliserade jobbar vi mot anläggningar runt om i Sverige.

Uppdraget är på heltid vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men utför ditt arbete hos vår kund. Beräknat startdatum är i mitten av September. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 08:00-16:30.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill arbeta med administrativa uppgifter i Skövde. För arbetet krävs ingen specifik erfarenhet men har du tidigare arbetat med ekonomi eller administration är detta meriterande. Som person bör du vara noggrann, strukturerad och effektiv, du är snabb på tangentbordet och har med fördel god datorvana. Som person är du även ödmjuk, prestigelös och har en positiv inställning till arbete. Svenska i tal och skrift är ett krav för denna tjänst då du dagligen kommer att kommunicera genom mail-kontakt.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: Administratör, Skövde, Heltid

Sökord: Administratör, Skövde, Heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com