Hoppa till innehåll
Ramirent AB logotyp

Distriktsadministratör

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Administratör till Distrikt Norra Syd
Distrikt Norra Syd är ett geografiskt stort distrikt där vi har kontor i Uddevalla, Trollhättan, Lidköping, Vara, Skövde, Mariestad och Falköping med spännande utmaningar framåt. Maskinslussen har nyligen kommit in i vårt affärssystem med en ny affärsmodell, det finns ett flertal kundcenter samt tre stora projektkundcenter som behöver stöd och finslipa sitt arbetssätt. Det är full fart och projekten kommer att öka i aktivitet under hösten.

Vi är i behov av en Administratör som kommer att arbeta övergripande med de utmaningar som finns inom hela Distriktet. Du kommer rapportera till Distriktschef och prioritering av aktiviteter kommer du arbeta fram tillsammans med honom. Har du en hög servicekänsla, gillar att arbeta i projektform, drivs av utveckling samt är en fena på administrativt arbete? Då har vi rollen för dig!

Vår nya stjärna i Distriktet
Som Administratör har du en viktig roll inom Distrikt Norra Syd och dina arbetsuppgifter är inom en bred administrativ karaktär. Du kommer arbeta med chefer på olika nivåer inom distriktet och vara ett bollplank även till distriktschefen vid prissättning, avtalsanalyser, samordnare av distriktets marknadsföringsstrategi och bli involverad i sociala medier.

Detta innebär exempel på arbetsuppgifter som du kommer att arbeta med:
 • Vara ett administrativt stöd till cheferna, högt- och lågt!
 • Skapa goda relationer till våra kunder genom cheferna
 • Samordna distriktets utbildningar
 • Stötta i fakturafrågor och vara systemstöd i Alusta
 • Vara kunnig och stödja i system, erfarenhet från EQM och Power BI är meriterande
 • Stödja cheferna på projektcentren att göra prognoser såsom framtida personalresurser och maskinbehov

Vem är du?
Vi är ett glatt gäng som är behov av administrativ avlastning. Vi är lösningsorienterade och prestigelösa personer - och det är du med! För att lyckas i rollen som Administratör tror vi att du skapar goda relationer både till kunder och kollegor, där du bygger effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du arbetar proaktivt och fokuserar på uppgiften, är inte rädd för att ta för dig och komma med egna initiativ och självständigt driver arbetet framåt. Sammantaget är personlig lämplighet avgörande för att lyckas i rollen. Utöver att du besitter en relationsskapande finess ser vi gärna att du har
 • kandidatexamen inom administration eller ekonomi är meriterande
 • erfarenhet från administrativt arbete är ett krav
 • goda IT-kunskaper, god datorvana och förmåga att nyttja affärssystem
 • B-körkort och tillgång till bil eftersom distriktet är stort
 • positiv inställning och en vilja att lära sig

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Våra olikheter, erfarenheter och kunskaper driver Ramirent framåt. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast 7/8. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillsättningsdatum är planerat till 1/9. Placeringsort är Skövde eller Lidköping och det finns möjligheter till distansarbete i samråd med närmaste chef.
För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Rekryterande Distriktschef Henric Stoor på telefon 0720–582968.
Ramirent AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.