Hoppa till innehåll
Sparbanken Lidköping logotyp

Sparbanken Lidköping söker Private Banking-rådgivare

Ansök nu
Vi växer med våra kunder - nu söker vi Private Banking-rådgivare till Sparbanken Lidköping!

Vill du vara en del av vårt dedikerade team av Premium-och Private Banking-rådgivare där varje dag handlar om att skapa betydelsefulla och långvariga relationer? Nu har du chansen att bli rådgivare på vår Private Banking-enhet där målet är att varje kund ska känna sig utvald, sedd och lyssnad på. Välkommen att överträffa kundens förväntningar tillsammans med oss - och ta vår privataffär vidare på vår resa mot att bli Sveriges bästa Sparbank.

Läs mer på www.sparbankenlidkoping.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Private Banking-rådgivare ingår du i ett team som arbetar med tjänster, erbjudanden och produktlösningar utifrån kundens behov. I samverkan med kollegor stöttar du kunden att utveckla en behovsanpassad digitaliseringsgrad. Tillsammans följer du upp kundens finansiella plan och levererar individuellt anpassade affärsförslag. För dig är det viktigt att agera proaktivt och se nya affärsmöjligheter i varje möte. Du utvecklar befintliga kundrelationer med lätthet och engagerar dig i att skapa nya affärskontakter, till exempel genom att delta vid kundträffar och olika event. Vidare håller du dig uppdaterad om omvärlden, marknadens utveckling och övriga förhållanden som kan påverka berörda kunder och vidtar eventuella aktiviteter därefter.

Tjänsten är på heltid, dagtid med start enligt överenskommelse.Din profil

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper! Som person är du prestigelös och trivs i att arbeta i team, samtidigt som du har ett stort självledarskap och tar eget ansvar för att jobba mot höga mål. Du motiveras av att träffa kunder, bygga långsiktiga relationer och mår som bäst när du ger rådgivning som överträffar kundens förväntningar. I rollen som Private Banking-rådgivare jobbar du med dina kunders totala affär och är kundansvarig för dina kunder - alltid med en hög servicenivå, professionalism och tillgänglighet. Då vi växer och vill fortsätta växa på den lokala marknaden gillar du att prospektera och attrahera nya kunder till banken. För dig är det viktigt att få möjlighet att lära dig nya saker så att du kan utveckla både dig själv, affären, gruppen och banken.

Vi tror att tidigare erfarenhet av arbete inom bank och/eller annat finansiellt institut med investeringsrådgivning är starkt meriterande för att lyckas i rollen. Utbildningsmässigt så är en högskoleutbildning inom ekonomi/juridik meriterande, men inget krav om man besitter motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har Swedsecs rådgivarlicens ihop med försäkringsdistribution Liv Privat. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska samt besitter goda datorkunskaper.

Hos oss på Sparbanken Lidköping erbjuds du en trygg, hållbar och engagerad kultur med en stimulerande och inkluderande arbetsmiljö, där vi ger medarbetare tydliga möjligheter i att utvecklas och avancera i sina karriärer.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta Staffan Arkelöv på staffan.arkelov@pn.se eller 070-377 77 12.

Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdatum är den 4:e augusti. På grund av semestertider kan återkoppling på din ansökan dröja något. Varmt välkommen med din ansökan!Om arbetsgivaren

Sparbanken Lidköping tror på en bankverksamhet som präglas av engagemang, personlighet och tillgänglighet. Lokal förankring och unika möjligheter till att vara en del i samhället är ett fundament, där överskott från verksamheten återinvesteras i lokalsamhället via sponsring och ekonomiskt stöd till olika projekt.

Sedan 1800-talet har verksamheten byggts upp för att vara en stabil bank där kunderna kan känna sig trygga. Vi arbetar aktivt för att skapa en hållbar utveckling för människor, föreningar och företag i Lidköping med dess närområde. Vårt erbjudande innehåller de senaste, moderna och digitala tjänsterna, men också en hög tillgänglighet med fysiska kundmöten - hos oss är alla kunder välkomna oavsett behov. Det ger en stabil, trygg bank som ständigt utvecklas, till nytta för våra kunder. Och det skapar möjligheter för individer, näringsliv och orten att växa sig starkare. Som kund hos oss är man en viktig del i detta kretslopp.
Sparbanken Lidköping logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren