Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

Laseroperatör

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker laseroperatör till Skövde

 

Om tjänsten
Som laseroperatör är din huvudsakliga uppgift att operera och övervaka laserutrustning för olika ändamål. Du ansvarar för att säkerställa att lasertekniken används effektivt och säkert enligt givna instruktioner och protokoll. Ditt primära verktyg kommer att vara laserskärningsmaskin. Detta kräver att du besitter: 
 
  • Förståelse för hur laserskärningsmaskinen fungerar, dess olika komponenter och dess användningsområden är avgörande. Det inkluderar också kunskap om de olika inställningar och parametrar som behövs för att utföra olika typer av skärningar.
  • Säkerhetsmedvetenhet: Kunskap om säkerhetsföreskrifter och förmåga att tillämpa dem korrekt är avgörande för att undvika skador och olyckor. Det inkluderar användning av personlig skyddsutrustning och förståelse för riskerna med laserstrålar och materialhantering.
  • Programmeringsförmåga: Förmåga att använda den programvara som styr laserskärningsmaskinen för att programmera och justera skärparametrar. Detta kan innebära att skapa eller redigera skärningsmönster och anpassa inställningar för olika material och tjocklekar.
     
  • Meriterande: truckkort 
  • Arbetstider: Mån-tors kl 06.00-16:30 mån-tors, alltid ledig fredagar. 
  • Lön: GFL-baserad -  läs mer här. 
  • Anställningsform: visstidsanställning som konsult 6 månader via OnePartnerGroup, med möjlighet till övertagande. 

 

 

 

 

Din profil 

Med fokus på dig som person så behöver du våga ta eget ansvar och därmed utvecklas till att bli en självgående person. Då du kommer att jobba i en tight grupp, så ser vi gärna att du är en ödmjuk person - respekt och teamkänsla anammas! Självklart värdesätter vi noggrannhet, teknisk kompetens och följsamhet med säkerhetsföreskrifter för att säkerställa en effektiv och säker skärningsprocess.

 

Att vara konsult hos OnePartnerGroup 

Denna tjänst innebär att du initialt kommer att bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och om allt går som planerat så kommer din anställning efter några månader fortsätta hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!

 

Om OnePartnerGroup 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö I söder till Kalix I norr, finns vi alltid nära dig.

 

Om processen
Vi går igenom ansökningarna löpande. Matchar du kravprofilen som kundföretaget har givit oss som underlag för denna process, så kommer vi att kontakta dig för att stämma av läget närmare på telefon. Sedan följer intervju, referenstagning och presentation till kundföretaget och möte med kundföretaget i fråga. Notera att tillsättning kan ske innan annonsens slutdatum. 
OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.