Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget 
På Swegon arbetar vi med att skapa världens bästa inomhusklimat som får människor att trivas och må bra – feel good inside! Vår största produktionsanläggning ligger i Kvänum och härifrån - levererar vi ventilationsaggregat över hela världen. 

 

Om tjänsten
Du kommer arbeta i produktionen där ventilationslösningar tillverkas. Som montör innebär det montering av olika plåtkomponenter beroende på avdelning. Inom produktionen finns det många olika arbetsuppgifter och därmed goda möjligheter till utveckling. Arbetet sker både självständigt och i grupp där ni arbetar tillsammans för att uppnå uppsatta produktionsmål. Du kommer ha en arbetsledare och produktionsledare på plats som ser till att du får en bra introduktion. Du kommer också att ha tät kontakt med din konsultchef genom regelbundna besök i fabriken. 
 
  • Ort: Kvänum 
  • Arbetstider: måndag-torsdag: 06.45-16.00, fredag: 06.45-13.00. 
  • Lön: GFL-baserad,  läs mer här. 
  • Anställningsform: visstidsanställning på 6 månader via OnePartnerGroup 
  • Tillträde: enligt överenskommelse

     

Krav 
  • Behärskar det svenska språket väl i både skrift- och tal 
  • Har erfarenhet av industri/montering sedan tidigare 
  Om OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega I karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö I söder till Kalix I norr, finns vi alltid nära dig.

 

Att vara konsult 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos Swegon Operations AB. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!

 

Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! 
OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.