Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

Kantpressare

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker kantpressare! 

 

Om tjänsten 

Som kantpressare kommer du att spela en central roll i produktionsprocessen genom att använda din expertis för att forma och böja material till exakta specifikationer. För att passa i denna roll så behöver du goda problemlösningsförmågor och förmåga att arbeta självständigt och i team. Har du grundläggande kunskaper om material och dess egenskaper så är detta absolut en bonus såklart. Du kommer i denna roll att: 

  • Operera och underhålla kantpressmaskiner för att böja och forma olika material enligt ritningar och instruktioner.
  • Utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller standarder för precision och kvalitet.
  • Arbeta i enlighet med säkerhetsföreskrifter och företagspolicys för att säkerställa en säker arbetsmiljö för dig själv och dina kollegor.
  • Samarbeta med andra avdelningar och teammedlemmar för att upprätthålla en effektiv och smidig produktionsflöde.

     

Övrig information 
Ort: utanför Vara 
Arbetstider: 2-skift, förmiddag/kväll. 
Lön: GFL-baserad Läs mer här.
Tillsättning: omgående. 
Anställningsform: visstidsanställning minst 6 månader. 

 

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av att arbeta som kantpressare eller liknande roll inom tillverkningsindustrin.
  • Förmåga att läsa och tolka tekniska ritningar och specifikationer.
  • Utbildning eller certifiering inom kantpressning är en fördel men inte ett krav.
  • Du behärskar det svenska språket i tal- och i skrift.
  Om oss på OnePartnerGroup 
 Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega I karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö I söder till Kalix I norr, finns vi alltid nära dig.

 

Att vara anställd som konsult
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos kundföretaget. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!

 

Ansökningsprocess 
Du skickar in din ansökan - och vi går igenom den så snart vi kan. Urval sker alltså löpande. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum och start sker enligt överenskommelse.  
OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.