Hoppa till innehåll
Swedavia AB logotyp

Verksamhetskoordinator inom Verksamhetsstyrning

Sista ansökningsdag
24 september 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi
söker Dig med brinnande intresse för att organisera och strukturera administrativa arbetsuppgifter! Vår nya Verksamhetskoordinator kommer ha en nyckelroll för att få organisationens vardag att fungera.


Du kommer att tillhöra avdelning Verksamhetsstyrning inom Anläggningar och system och jobba nära Swedavias internationalla flygplatser. Vi erbjuder dig en rolig och utmanande vardag där arbetet sker i högt tempo samtidigt som vi tar väl hand om varandra och lägger stor viktig vid arbetsglädje. Du kommer att ha möjlighet att påverka och utvecklas inom din roll.

Vad innebär rollen?
I rollen som Verksamhetskoordinator ansvarar du för en mängs olika administrativa arbetsuppgifter samtidigt som du driver och utvecklar dina ansvarsområden framåt.

Arbetsuppgifterna omfattar kvalitetsarbete och att koordinera och driva affärsenhetens arbete gällande avtalshantering där du kommer vara otroligt viktig resurs.

För att lyckas i arbetet behöver du arbete strukturerat och noggrant och arbetet är förenat med många kontakter inom Swedavia.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:
  • Samordna kommunikation
  • Planera, följa upp, dokumentera regelbundna möten med avtalsansvariga
  • Koordinera händelserapporter
  • Enhetliga arbetssätt och processer för affärsenheten
  • Hantera affärsenhetens gruppwebbplatser, information på Intranät samt distributionslistor
Vem är du?
Vi
söker dig som har en gymnasieutbildning och gärna någon tidigare erfarenhet av koordinering och administrativa arbetsuppgifter.
Krav
på goda kunskaper i SharePoint.
Krav
på goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Erfarenhet
av avtalshantering är meriterande.

För
att trivas i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann i ditt arbete, ha en god förmåga att arbeta självständigt, ha god initiativförmåga och kunna skapa, hantera och bibehålla goda kontakter och samarbeten. Du tror på och efterlever våra värderingar genom att vara pålitlig, engagerad, välkomnande och nytänkande.


Vad erbjuder vi dig!

  • Möjlighet att uppleva en väldigt annorlunda och dynamisk arbetsplats med hög arbetsglädje och fantastiska kollegor
  • Utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter
  • Tillgång till förmånsportalen Benify
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agnes
Risfelt, Avdelningschef Verksamhetsstyrning Anläggningar och system, agnes.risfelt@swedavia.se.

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in ansökan. Sista ansökningsdag är den 24 sep och vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad - läs mer här! Jobba hos oss Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.
Swedavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 september 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.