Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior dataanalytiker till CFI Group

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Några trappor upp i huset på Birger Jarlsgatan 41 välkomnas vi in på CFI Groups kontor. Här arbetar de med avancerad statistisk analys och verksamhetsrådgivning för sina kunder, aktiva inom bland annat Energi, Handel och Finans. CFI Group växer och söker en dataanalytiker till teamet Client Operations. Vill du arbeta i en roll med fokus på analys och programmering? Läs vidare.



Om tjänsten

På CFI Group arbetar omkring 20 medarbetare och sitter i härligt nyrenoverade och trivsamma lokaler centralt på Östermalm. Som dataanalytiker kommer du tillhöra teamet Client Operations där du arbetar tillsammans med rådgivande konsulter som genomför kundprogram för några av Sveriges största företag. I rollen kommer du att genomföra analyser för företag kring deras kunder, medarbetare eller varumärke. Vidare kommer du att ansvara för den administrativa och tekniska delen av kunduppdraget. Tjänsten inleds med en upplärning då du lär känna verksamheten och du blir även tilldelad en fadder.

Så här beskriver en framtida kollega arbetet på CFI Group:
“Vi är ett bolag med en öppen, familjär och lärande kultur. Vi är olika som personer och tar tillvara på detta genom att ta hjälp av och utveckla varandra. Efter flera års erfarenhet i branschen har vi byggt upp nära samarbeten med våra kunder- några av Sveriges största företag"

Du erbjuds

  • Ett attraktivt och lärande bolag som ständigt fokuserar på att förändras och utvecklas och med ambitionen om att bli nummer 1 inom sin bransch
  • Jobba med ett härligt gäng ödmjuka och hjälpsamma kollegor som tillsammans mot gemensamma mål och gentemot spännande kunder inom många olika branscher, vilket kommer ge dig en bred kunskap och erfarenhet
  • Tydliga förväntningar samt transparens inom organisationen


Kvalifikationer
  • Har en relevant utbildning inom området och har starkt intresse för statistik, analys och tekniska program
  • Har mycket goda kunskaper i Microsoft Office och främst Excel
  • Du talar och skriver svenska och engelska flytande, detta då du kommer använda båda språken i arbetet
Det är starkt meriterande om du har
  • Tidigare har arbetat med datahantering eller som systemadministratör
  • Grundläggande kunskaper i programmering i exempelvis VBA och R
  • Erfarenhet av SQL
  • Erfarenhet av Qlik Sense eller Qlik View
  • Annan programmering är också ett plus

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Strukturerad
  • Självgående
  • Problemlösande
  • Anpassningsbar

Du har även en god förståelse för siffror och en av dina styrkor är ditt välutvecklade logiska tänkande. Samtidigt som du är mycket noggrann och strukturerad, är du duktig på att samarbeta och har starkt kundfokus. Du förstår vikten av att hela tiden ligga steget före och ta egna initiativ då det är upp till dig själv att självständigt strukturera och organisera din arbetsdag och dina arbetsuppgifter. Vidare är du van vid ett högt tempo, har en god förmåga och erfarenhet av att hantera utmanande situationer genom att sätta upp tidsramar och alltid möta deadlines.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se