Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Administratör på 80% till välkänd aktör inom utbildningsväsendet

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vår kund söker nu en konsult på 80%, som kommer att arbeta med projekt och administration relaterat till antagningsprocessen. Låter det intressant? Sök nu, och starta omgående!



Om tjänsten

Vår kund är en välkänd friskola, med eleven och utbildning i fokus. De söker nu en konsult som kommer att hantera administration och projektledning inom antagningsprocessen. Du kommer att arbeta självständigt, men även ha mycket kontakt och samarbete med administratörerna ute på skolorna. Start är omgående och uppdraget pågår i ett år, med chans till förlängning.



Arbetsuppgifter

Detta är en administrativ och koordinerande roll, där du kommer att:

  • Implementera, följa upp och analysera till köbyggande och antagning till skolorna och detta som en större del av arbetet.
  • Följa upp och analysera projekt och aktiviteter kopplade till köbyggande för skolorna.
  • Samarbeta nära med skoladministratörer och andra intressenter.
  • Planera och organisera aktiviteter för att attrahera nya elever.
  • Sammanställa och hantera dokumentation för skolor.


Kvalifikationer
  • Har viss erfarenhet av projektledning och/eller administrativt arbete, alternativt universitetsutbildning.
  • Har goda kunskaper i Officepaketet (grundläggande färdigheter i Excel och erfarenhet av att arbeta i PowerPoint).
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, samt är skicklig på att uttrycka och formulera dig både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är självgående, strukturerad och driven med förmåga att motivera och engagera andra. Vi ser att du är en utåtriktad person, med goda sociala färdigheter. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är duktig på att prioritera och organisera. Vi är öppna för både mer juniora och mer seniora kandidater, förutsatt att du uppfyller kraven.

Övrig information

  • Start och slut: omgående - 1 år fram med chans till förlängning. Avtal skrivs initialt på 6 månader.
  • Omfattning: 80 %.
  • Placering: Mörby. Remotearbete 1-2 dagar/veckan är möjligt, efter introduktionsperioden.
  • Övrigt: För detta uppdrag görs bakgrundskontroll.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se