Hoppa till innehåll
Swedavia AB logotyp

Koordinator till bagagehantering (BHS) på Stockholm Arlanda Airport

Sista ansökningsdag
02 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker koordinatorer till bagagehanteringen!

Enheten Bagage Drift ansvarar för bagageprocessen från incheckningsdisk till bagageficka i Stockholm Arlanda Airports alla terminaler. Som koordinator inom bagagehanteringen samordnar och koordinerar du alla åtgärder för att upprätthålla den tekniska funktionen på flygplatsens bagageanläggning och planera incheckningsdiskar, bagagefickor och ankomstband.

Vad innebär rollen?

Som BHS Koordinator innebär ditt huvudsakliga uppdrag att utföra teknisk driftövervakning vad gäller felanmälan, samt larm- och systemövervakning på flygplatsens bagageanläggningar, incheckningsdiskar, ankomstband och röntgenutrustning. En stor del av rollen innebär även att planera, optimera och publicera incheckningsdiskar, bagagefickor och ankomstband.

Du kommer att fungera som support till användare och operatörer av anläggningen och vid fel och avbrott som påverkar det trafikabla flödet på flygplatsen är du den som samråder med APOC Supervisor (vakthavande flygplatsansvarig) och marktjänstbolag. I rollen ingår även att dokumentera uppkomna fel och åtgärder.

Till denna tjänst söker vi två personer för timanställning. För att bli aktuell för tjänsten måste du genomgå vår interna utbildning och praktik som pågår under ca sex veckor. Lön utgår underutbildningsperioden.

Vem är du?

Vi ser att du har...
  • God erfarenhet av tekniska datasystem
  • Datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som person har du ett kundorienterat agerande och tycker om att befinna dig i en miljö där det ibland kan bli högt tempo. Vi ser även att du har en positiv attityd och ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Då arbetet innebär treskifttjänstgöring är det en förutsättning att du kan ta dig till och från flygplatsen dygnets alla timmar.

Vad erbjuder vi dig?

Du erbjuds ett arbete i en miljö i ständig förändring och utveckling där du får möjlighet att bidra med din kompetens. Flygplatsen präglas av högt engagemang hos medarbetarna där alla hjälps åt inom våra verksamhetsområden. Vi arbetar processorienterat för att bidra till en god leverans till våra kunder och skapa en väl fungerande arbetsplats med god stämning och bra arbetsmiljö.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Pettersson, henrik.pettersson@swedavia.se.

Sista ansökningsdag är den 2 oktober och vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad - läs mer här! Jobba hos oss Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.
Swedavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.