Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Receptionist sökes

Sista ansökningsdag
05 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Vi söker en driven och serviceinriktad receptionist med fokus på konferensservice för en spännande och internationell arbetsplats i Sundbyberg. I den här rollen får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö där du möter besökare från hela världen och hanterar viktiga administrativa uppgifter. Tjänsten är på heltid och innebär att du blir en del av ett engagerat team som värderar noggrannhet och service.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Adecco med planerad start omgående och kommer inledningsvis pågå i 6 månader. För rätt kandidat kan det finnas möjlighet till förlängning.

I din roll som receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta:

  • Ta emot och assistera besökare samt entreprenörer
  • Administrera passerkort och nycklar
  • Boka och förbereda konferensrum, inklusive VIP-lounge och matsal
  • Hantera post och beställningar av mat för möten
  • Uppdatera telefonväxel- och söksystem

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som trivs med att arbeta i en varierande och social miljö. Du är en person som har ett öga för detaljer, är lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta. Goda kunskaper i engelska och Office-paketet är ett krav.

Viktiga egenskaper:

  • Servicemedveten och flexibel
  • God kommunikationsförmåga och social kompetens
  • Förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria von Schantz via växeln 010-173 73 00.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.