Hoppa till innehåll
Skandia Fastigheter logotyp

Drifttekniker

Sista ansökningsdag
26 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Serviceinriktad drifttekniker till centrala Stockholm

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma. På Skandia Fastigheter sporras vi av vår höga kundnöjdhet, våra engagerade medarbetare och ett långsiktigt perspektiv på både hus och människor, i en verksamhet där öppenhet och förtroende är självklarheter. Det betyder att du inte bara får jobba i inspirerande miljöer med några av branschens vassaste (och trevligaste om vi får säga det själva) kollegor – du får även de bästa förutsättningarna för att påverka både din egen och företagets utveckling.

Om rollen
Som drifttekniker kommer du att spela en central roll i att säkerställa den effektiva driften av våra kontorsfastigheter i centrala Stockholm. Du ansvarar för underhåll, felsökning och energioptimering samt kvalitetssäkring av fastighetens säkerhetssystem. Din insats bidrar till att våra fastigheter håller hög standard, med nöjda hyresgäster och optimala energiförbrukningsnivåer. Rollen kräver ett stort mått av självständighet, men också förmågan att samarbeta och stötta kollegorna i teamet vid behov.

Ditt team och din arbetsplats
Du kommer att ingå i ett erfaret team med sju drifttekniker och en driftledare. Teamet är geografiskt utspritt på olika platser i Stockholm och du kommer att vara stationerad i city med ansvar för två fastigheter. Du kommer att samarbeta tätt med de andra i teamet, som hjälper och ställer upp för varandra, samtidigt som du självständigt hanterar det dagliga arbetet i dina fastigheter. Du kommer även ha ett nära samarbete med förvaltare och teknisk förvaltare av dina fastigheter för att tillsammans optimera effektiv drift och en god kundupplevelse från våra hyresgäster.

Några av dina arbetsuppgifter
  • Säkerställa effektiv drift och underhåll av fastigheter, inklusive felsökning, reparationer och energioptimering.
  • Hantera och följa upp felanmälningar samt utföra systematiska ronderingar.
  • Genomföra åtgärder för optimerad drift och säkerställa att fastighetens säkerhetssystem (brand, sprinkler, lås och larm) fungerar korrekt.
  • Beställa och följa upp entreprenader samt arbeta med fastighetssystem för inrapportering och uppföljning.
  • Vara kontaktperson och företräda Skandia Fastigheter i all kontakt med våra hyresgäster och agera bollplank och erbjuda efterfrågad service.
Vem är du?
Vi söker dig med minst 5–7 års erfarenhet av att arbeta som drifttekniker inom kommersiella fastigheter samt utbildat dig till drifttekniker eller läst liknande utbildning inom fastighetsbranschen. Du har en gedigen teknisk bakgrund med kunskap inom mediastyrning och styrsystem. Vi vill att du har erfarenhet av att bemöta och hantera hyresgäster på bästa sätt och god förmåga att prioritera. Som person är du självgående, prestigelös och flexibel. Du är serviceminded och trivs med att samarbeta och stötta dina kollegor. Vidare har du förmågan att snabbt agera och driva arbetet framåt, och du är van vid att ta ansvar för egna beslut. Körkort är ett krav för rollen, och du behöver tala och skriva svenska obehindrat samt behärska engelska på en grundläggande nivå.

Vi erbjuder dig ...
  • Ett kundägt bolag som arbetar för att ge långsiktigt och hållbart värde tillbaka till sina 1,5 miljoner kunder, tillika ägare.
  • Det stöd du behöver för att kunna prestera, samtidigt som du har förutsättningar för balans i livet.
  • Attraktiva förmåner inom bland annat försäkringar, bolån och friskvård.
  • En arbetsplats med generös och kollegial stämning. Vi är prestigelösa, hjälps åt och tar vara på varandras kunskap och erfarenheter.
  • Frihet och mandat, med ordning och reda. Du har stor frihet i hur du löser dina arbetsuppgifter och lägger upp din dag – men tydligheten och tryggheten finns alltid där i form av processer och ramverk, som vi hela tiden utvecklar tillsammans.
  • En kundfokuserad verksamhet – vi vet att nyckeln till ett starkt resultat går via en nära relation med kunderna.
Ansökan
Om du tycker att tjänsten som drifttekniker låter som något för dig, är du välkommen att skicka in din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Skandia Fastigheter med Wrknest. Har du frågor är du välkommen att ringa eller mejla rekryteringsansvarig Josefin Eriksson, 073 530 71 41 alt. josefin.eriksson@wrknest.se.
Skandia Fastigheter logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 136 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 180 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,5 miljoner ägare. Läs mer om oss på www.skandiafastigheter.se