Hoppa till innehåll
Huge Bostäder AB logotyp

Trädgårdsarbetare

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Andreas Ericsson
Email
Telefon
Ansök nu
Huge Bostäder AB är ett kommunalägt fastighetsbolag - ägare är Huddinge kommun.

Huge finns där Huddingeborna bor, handlar, umgås och arbetar. Huge Bostäder bidrar genom sitt arbete och sin verksamhet till ett livskraftigt och attraktivt samhälle - i alla delar av Huddinge kommun. Huge tror på lösningar som är bra för både människa och miljö, bygger klimatsmart och tar ansvar för att utveckla trygghet och attraktiva livsmiljöer. Huge önskar vara den omtänksamma samhällsbyggaren. Läs mer på huge.se

Vi söker nu en trädgårdsarbetare för tillsvidareanställning i Centrala Huddinge. Vill du jobba med en mindre grupp kollegor som arbetar med biologisk mångfald och ekosystemtjänster i fokus där trygghet och trivsel står högt på agendan så är vi en arbetsplats för dig. Ta vara på möjligheten om du är på jakt efter nya utmaningar!

Arbetsuppgifter
Som trädgårdsarbetare på Huge får du ett roligt och stimulerande arbete i utomhusmiljö. Tjänsten innebär skötsel av våra utemiljöer under hela året. Sommartid är det mycket gräsklippning, plantering och rensning av rabatter, enklare stenarbeten samt beskärning av häckar och buskar. Under vinterhalvåret arbetar man med snöröjning och sandning, under hösten är det mycket lövhantering. Som trädgårdsarbetare har du också ett ansvar för översyn av lekplatser inom ditt område samtidigt som du kan göra mindre reparationer på lekplatserna vid behov.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Utbildning/erfarenhet inom trädgård, gärna grönyteskötsel, växtkunskap etc.
  • Meriterande med grönt kort, utbildning/certifikat i t.ex. röjsåg eller motorsåg m.m.
  • Kunskap om och tidigare arbete med lekutrustning (meriterande)
Egenskaper
För att trivas hos oss behöver du tycka att det är roligt och stimulerande att arbeta med varierande arbetsuppgifter i alla väder. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och bidrar till gruppens gemensamma insats samtidigt som du kan arbeta självständigt. Ansvarstagande är en självklarhet och du förstår vikten av en god kommunikation för ett bra arbetsklimat och god service.

Jobba hos oss
Att vara en del av vår arbetsgemenskap är att varje dag bry sig om och visa respekt för både människor, hus och miljö. Huge vill vara en arbetsplats som kännetecknas av samarbete, delaktighet och engagemang. När du jobbar hos oss ska du känna att du utvecklas och har arbetsglädje - helst varje dag!

Vi arbetar för mångfald och inkludering och välkomnar dig som vill ha en stabil och trygg arbetsplats!

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid.
Tillträde: 1 oktober 2024.

Vid övriga frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Andreas Eriksson, Trädgårdschef.

För ansökan registrera dig via "Sök tjänsten"

Sista ansökningsdatum är 2024-09-10. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Huge Bostäder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren