Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Säkerhetskontrollpersonal sökes till Avarn Security på Arlanda!

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett intresse för säkerhet och service? Nu söker vi säkerhetskontrollanter till Arlanda. Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

I rollen som flygplatskontrollant hanterar du säkerheten för såväl resenärer som personal. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att tillsammans med dina kollegor ansvara för att inga obehöriga personer eller otillåtna föremål passerar säkerhetskontrollen. I rollen är det viktigt att du är uppmärksam, stresstålig, ansvarstagande och fokuserad. Arbetet är fysiskt krävande då du under hela arbetsdagen står och går. Det kan även förekomma en del tunga lyft.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Avarn. Vi söker dig som vill arbeta heltid i sommar. Anställningen inleds med en betald obligatorisk utbildning under 2 veckors tid. Efter godkänd avslutad utbildning och praktik är du redo för att arbeta. Arbetstiderna varierar under veckans alla dagar utefter vald anställningsgrad och du måste räkna med att kunna jobba såväl tidiga morgnar som sena kvällar.

Som person är har du ett starkt säkerhetstänk i kombination med hög servicenivå. Du är positiv och trivs att arbeta med människor. Du klarar av att kombinera säkerhet och service och på så sätt skapa trygghet för både resenärer och kollegor.

Detta söker vi:

Som person är har du ett starkt säkerhetstänk, är positiv och trivs att arbeta med människor. Du klarar av att kombinera säkerhet och service och på så sätt skapa trygghet för både resenärer och kollegor.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du uppfylla följande krav:
* vara minst 18 år
* ha minst 2 års arbetslivserfarenhet
* ha svenskt medborgarskap
* vara ostraffad och laglydig
* flytande kompetens i svenska och engelska i tal och skrift
* ha godkänt slutbetyg i svenska och engelska på gymnasienivå eller motsvarande utbildningsnivå
* Fungerande färgseende och hörsel
* Kunna vara arbetsredo på Arlanda kl 03:50 på morgonen
* Anmärkningsfri ekonomi

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom säkerhetsbranschen.

För att få arbeta på Arlanda krävs en godkänd säkerhetsprövning, vilket innebär att du ska kunna styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Detta skall styrkas i form av intyg, betyg eller likvärdigt som dokumenterar perioden vår 2019 till nu. Säkerställ att du har dokumentationen i ordning inför en eventuell intervju. Notera att du inte får ha fler än 28 sammanhängande dagar odokumenterat.

För dig som får tjänsten väntar en härlig arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter samt möten med alla slags människor - allt i en internationell flygplatsmiljö.

Välkommen med din ansökan, vi arbetar med löpande intervjuer och urval.

Sökord: Säkerhetskontroll, Arlanda, Säkerhetspersonal, Flygplatskontrollant, Heltidsjobb

Sökord: Säkerhetskontroll, Arlanda, Säkerhetspersonal, Flygplatskontrollant, Heltidsjobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com