Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker erfaren CNC-operatör!

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning
Som CNC-operatör hos vår kund är du en nyckelperson i produktionen. Du ansvarar till stor del själv för att planera dina dagar och att detaljerna bearbetas till absolut perfektion.

Arbetet sker dagtid eller 2-skift.

Kvalifikationer
Du som söker detta jobb har tidigare erfarenheter av CNC och/eller andra relevanta maskinjobb. De primära arbetsuppgifterna kommer vara daglig arbetsplanering och maskinkörning av mindre serier samt efterbearbetning och kvalitetskontroller av detaljerna. Du ska ha erfarenhet av programmering, ritningsläsning samt att ställa i maskiner.

Viktigast av allt är din personliga profil - om du har en positiv attityd, är lättlärd och intresserad av teknik så har du goda förutsättningar att utvecklas till en riktigt duktig CNC-operatör. Självfallet är du även en god och inkluderande kollega som motiverar gruppen och bidrar till en värdeskapande arbetskultur.

Du behöver tala och skriva god svenska. B-körkort samt tillgång till bil är ett krav.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.