Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Erfaren CNC-operatör sökes!

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning
Som CNC-operatör hos vår kund är du en nyckelperson i produktionen. Du ansvarar till stor del själv för att planera dina dagar och att detaljerna bearbetas till absolut perfektion.

Arbetet sker 2-skift.

Kvalifikationer
Du som söker detta jobb har tidigare erfarenheter av CNC och/eller andra relevanta maskinjobb. Meriterande är om du har erfarenhet av att programmera eller ställa CNC, men det är inte ett skarpt krav då viss upplärning sker på plats hos kund.

Viktigast av allt är din personliga profil - om du har en positiv attityd, är lättlärd och intresserad av teknik så har du goda förutsättningar att utvecklas till en riktigt duktig CNC-operatör. Självfallet är du även en god och inkluderande kollega som motiverar gruppen och bidrar till en värdeskapande arbetskultur.

De primära arbetsuppgifterna kommer vara att utföra maskinkörning samt efterbearbetning och kvalitetskontroller av detaljerna.

Du behöver tala och skriva god svenska. B-körkort samt tillgång till bil är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.