Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Teknisk säljare till Veidekke Prefab i Sala

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Veidekke Prefab i Sala är inne i en spännande expansionsfas med helt nya produkter och projekt spridda över landet. Vi söker nu en passionerad och driven medarbetare för att förstärka vårt team och fortsätta vår framgångsrika resa.

Som en av Sveriges främsta tillverkare av fiberbetong är vi stolta över vår expertis och vårt bidrag till byggbranschen. Med cirka 30 dedikerade anställda och en årlig omsättning på cirka 50 miljoner kronor är vår fabrik i Sala navet för tillverkning av betongelement och andra högkvalitativa betongprodukter som stödmurar, kabelrännor, teknikhus och kompletta badrumsmoduler.

Hos oss erbjuds du en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där engagemanget sträcker sig genom hela processen, från förfrågan till färdigt projekt - inklusive konstruktion, tillverkning och montage.

Om du är redo att ta dig an utmaningen och vara en del av ett framgångsrikt team som ständigt strävar efter att leverera kvalitet och innovation, välkommen att ansöka till Veidekke Prefab i Sala. Tillsammans bygger vi framtidens samhälle.


Dina arbetsuppgifter
Vill du vara en del av en dynamisk organisation och driva försäljningen av våra innovativa produkter och tjänster? Då är rollen som teknisk säljare hos Veidekke Prefab perfekt för dig!

Som teknisk säljare är du nyckeln till att marknadsföra och sälja våra ledande produkter och tjänster inom stödmurar till en bred kundbas. Din roll innebär att inte bara upprätta offerter och förhandla avtal med våra kunder, utan också att säkerställa att deras krav och förväntningar blir tillgodosedda.

Du kommer att vara en central del av våra kundmöten, där du inte bara bygger starka relationer utan också säkerställer att kundernas behov tas om hand genom hela projektets livscykel. Att följa upp kundnöjdhet är en del av dina uppgifter och du kommer aktivt att bearbeta nya kunder för att utöka vår marknadsandel.

Samarbete är nyckeln till vår framgång. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra projektledare för att säkerställa att leveranser och kundkrav koordineras på ett effektivt sätt. Att bevaka marknadstrender och konkurrensen på marknaden är avgörande för att vi ska fortsätta växa inom vår bransch.


Din profil
Vi ser att du har erfarenhet från bygg och anläggning vilket utgör en bra grund för ett framgångsrikt arbete. Vi ser att du är strukturerad och trygg i dig själv för att kunna argumentera när du lämnar över offerter och förhandlar avtal som säkerställer bästa möjliga lösningar för våra kunder.

I rollen som teknisk säljare är du ansvarig för att säkerställa att kundavtal upprättas enligt ABM 07-villkoren och att kundkrav och förväntningar kommuniceras tydligt till projektledningen för ett smidigt och effektivt projektgenomförande. Om du har en förståelse för ABM-avtalet anses det som meriterande.

Att identifiera nya affärsmöjligheter och ha en god förståelse för projekt är en del av din vardag, där du kontinuerligt arbetar för att utveckla och utöka vår kundbas och bidra till företagets tillväxt.

Om du dessutom besitter systemkunskaper, särskilt inom Excel, Monitor och CAD, är det ett stort plus som kommer att underlätta ditt arbete och stärka vårt team ytterligare.


Ansökan
Känner du igen dig i profilen? Tveka då inte att kontakta mig, Fredrik Öhman på 070-821 53 30 eller via mail fredrik.ohman@clwork.se.

Veidekke Prefab samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering och du ansöker till tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se. Sista ansökningsdag är 2024-05-24.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Veidekke Prefab i Sala är inne i en spännande expansionsfas med helt nya produkter och projekt spridda över landet. Vi söker nu en passionerad och driven medarbetare för att förstärka vårt team och fortsätta vår framgångsrika resa. Som en av Sveriges främsta tillverkare av fiberbetong är vi stolta över vår expertis och vårt bidrag till byggbranschen. Med cirka 30 dedikerade anställda och en årlig omsättning på cirka 50 miljoner kronor är vår fabrik i Sala navet för tillverkning av betongelement och andra högkvalitativa betongprodukter som stödmurar, kabelrännor, teknikhus och kompletta badrumsmoduler. Hos oss erbjuds du en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där engagemanget sträcker sig genom hela processen, från förfrågan till färdigt projekt - inklusive konstruktion, tillverkning och montage. Om du är redo att ta dig an utmaningen och vara en del av ett framgångsrikt team som ständigt strävar efter att leverera kvalitet och innovation, välkommen att ansöka till Veidekke Prefab i Sala. Tillsammans bygger vi framtidens samhälle.