Hoppa till innehåll
Kaeser Kompressorer AB logotyp

Teknisk säljare

Ansök nu

Teknisk säljare / Account Manager till Kaeser Kompressorer i Västerås

Gillar du teknisk försäljning och vill jobba utåtriktat mot svensk industri? Söker du efter ett omväxlande säljjobb där du självständigt får jobba brett inom olika områden planera och prioritera din tid i syfte att nå din säljbudget och skapa entusiastiska kunder? Låter det spännande att jobba med världsledande produkter? Då kan du vara den vi söker som teknisk säljare till Västerås.

Arbetsbeskrivning
Som teknisk säljare jobbar du självständigt mot hela industrin i ditt distrikt som utgörs av de västra delarna av Södermanland, Västmanland, Närke och Dalarna. Du blir distriktsansvarig med säljansvar för alla våra produkter inom tryckluftskompressorer och relaterade tillbehör och bearbetar både befintliga och nya kunder. Du kommer ingå i vårt team på distriktet om 5 personer som utöver dig består av servicesäljare och servicetekniker. Du har fullt stöd från vår sälj- och teknik-support i Täby och rapporterar direkt till försäljningschefen. 

Du får jobba med världsledande premiumprodukter och dina kunder finns inom all typ av industri. Du sköter allt från första kontakten med kunden till att produkten är levererad. Du utgår hemifrån, men det finns även möjlighet att träffa dina övriga kollegor på våra servicehubbar i Västerås och Eskilstuna. Resor ingår i tjänsten och uppskattningsvis ett par övernattningar i månaden.  

Vem är du?
För att lyckas och trivas i rollen som teknisk säljare behöver du som person vara noggrann, analytisk, engagerad, kreativ, kommunikativ och självgående. Du har ett stort säljintresse, bra kunskap om industrin i ditt distrikt och teknikintresse. Du är en skicklig förhandlare och affärsmässig samtidigt som du har lätt för att bygga långvariga relationer. 

Dina kunskaper:

  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Van att jobba digitalt, med CRM-system, tekniska förfrågningar och offerter 
  • Förmåga att på ett naturligt och ödmjukt sätt skapa goda relationer med både kunder och kollegor 
  • Stark förhandlare och stort affärssinne
  • Van att presentera inför grupp
  • Arbetserfarenhet inom uppsökande teknisk försäljning på fältet. 

Vi erbjuder dig
Du erbjuds stor flexibilitet i rollen som teknisk säljare. Du anställs hos en stor och trygg arbetsgivare, i en viktig roll inom bolaget. Du får stöttning av dina kollegor i teamet och en gedigen utbildning. I din anställning ingår diverse olika förmåner som tjänstebil, ITP 1 tjänstepension (kollektivavtal med Teknikföretagen), friskvårdsbidrag och regelbundna hälsoundersökningar.

Vad säger Jonas Wigert om att jobba som säljare hos oss?

"Jag har arbetat på KAESER Kompressorer i 15 år och att få representera ett anrikt familjeföretag med världsledande produkter av högsta kvalitet är fantastiskt roligt och utvecklande. Det är dessutom en ynnest och stor trivselfaktor att arbeta med kompetenta och engagerade kollegor där det gemensamma målet är att överträffa våra kunders förväntningar.

Den långsiktighet som vår ägare leder bolaget med, i kombination med mycket goda arbetsförhållanden, ger en stabilitet och trygghet som betyder mycket för mig."

På KAESER har vi ambitionen att vara Sveriges bästa arbetsgivare och vi har alltid höga betyg i våra medarbetarundersökningar. Vi är stabila i vår mer än 100-åriga historia, där vi tror att god trivsel och bra förhållanden skapar bättre resultat.

Våra kärnvärden är:


Hjärta: Vi har roligt på jobbet, är stolta, engagerade och samarbetar prestigelöst.

Hjärna: Vi förstår att kunskap och kompetens som förbättrar för kunden är vårt levebröd och sätter den alltid främst. 

 Här: Vi är närvarande, engagerade och snabba i reaktioner och problemlösning internt och mot våra kunder.

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten, kontakta Försäljningschef, Jonas Eliasson på
+46 705 440 320 eller jonas.eliasson@kaeser.com. Skicka in din ansökan via ansökningsknappen, vi tar inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi har redan beslutat om annonseringskanaler och rekryteringsparter, därför undanber oss samtal angående detta. 

Vill du veta hur det är att vara medarbetare hos oss? Se videon där vår servicetekniker Mats berättar om hur det är att vara en del av Kaeser.   

 
https://youtu.be/NN2nF5_9ruI 

KAESER KOMPRESSOREN är en av de världsledande tillverkarna och leverantörerna av produkter och tjänster inom området tryckluft. Kaeser grundades 1919 som maskinverkstad och producerar idag vid två produktionsanläggningar i Tyskland. Företaget sysselsätter cirka 8000 medarbetare världen över. 
 

Kaeser Kompressorer AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juli 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup