Hoppa till innehåll
Osby Auto-Kemi AB logotyp

Servicetekniker/säljare

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ida Wetterqvist
Email
Tjänsten innebär att du har ansvar för veckoleveranser av fordonskemikalier samt reservdelar till våra befintliga kunder, där du jobbar aktivt med merförsäljning, varierat med nya kundbesök. Ett mekaniskt kunnande och fallenhet är ett måste då det ofta behöver utföras reparationer, service och installationer hos våra kunder.

Dina personliga egenskaper är viktigare än din utbildning eller meriter och vi söker någon som är social, driven, ansvarsfull, lösningsorienterad och energisk, trivs med att jobba självständigt och tycker om kontakt med nya människor. Kanske är du säljare som har ett intresse för mekanik, eller är du eletriker/vvs:are/mekaniker/svetsare som vill variera din arbetsdag och är helt bekväm och har en fallenhet i säljrollen. Du är lättsam och prestigelös och lockas av att arbeta på ett mindre företag. Du välkomnas i ett familjärt företag där vi alla har nära till stöttning av varandra och dina egenskaper är viktiga för att du ska trivas hos oss.

För oss är det viktigt att vi är strukturerade och håller deadlines till våra kunder. Vi gör gärna det lilla extra för våra kunder, och det vet dem. Vi skapar förtroende genom kompetens.

Produkterna du jobbar med är inom fordonsrengöring/underhåll, mest inom den tunga sidan. Kemikalier och div utrustning för detta. Högtryck, tryckluft, vatten, skum och övrig utrustning.

Du kommer jobba i hela Sverige men främst i södra Sverige så ett måste är B-körkort och att man trivs att köra bil. En del tunga lyft så hyfsad fysik krävs. Tala svenska flytande.

Meriterande är:
  • BE-körkort
  • ADR behörighet
  • Truckkort
  • Heta arbeten
  • Liftkort
Varierad arbetstid om 40h/vecka. Övernattningar förekommer.

Maila din ansökan med personligt brev, CV, referens samt kontaktuppgifter till ida@auto-kemi.se. Urval & intervjuer sker löpande där vi siktar på att tillsätta tjänsten omgående.
Osby Auto-Kemi AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Auto-Kemi erbjuder ett helhetskoncept inom rengöringsprodukter, installationer och serviceunderhåll tvätthallar samt tvättillbehör för industriellt bruk. Vi arbetar löpande med att ta fram effektiva och ekonomiska lösningar för arbets- och offentliga miljöer. Vi erbjuder ett mycket stort urval av produkter från marknadens ledande leverantörer. Vårt serviceteam förser kunderna med installationer, kontinuerliga leveranser och service.

Osby Auto-Kemi AB är ett grossistföretag inom fordonsbranschen beläget i Osby, norra Skåne.
I egna lokaler på 1000 m² har vi lager, kontor, specialtillverkning och garage för våra turbilar.

Vi levererar de produkter och utrustning du behöver för all typ av rengöring. Det mesta inom fordon, industri, livsmedel, hygien, klotter och rekonditionering. Osby Auto-Kemi har egna turbilar i Skåne, Blekinge, södra Småland samt Halland.

Vi har den nordiska argenturen för Speedy Wash mobila fordonstvätt.
www.auto-kemi.se