Hoppa till innehåll
Scantruck AB logotyp

Fältmekaniker till Skåne

Publiceringsdatum
19 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Scantruck söker fältmekaniker till Skåne
Vill du jobba som fältmekaniker i en av våra tre servicebussar i Skåne?

Sedan 2014 har Scantruck AB varit etablerad på den svenska marknaden. Vi marknadsför Manitou, Sennebogen kranar, PB Platforms, Geismar, Weycor och Platform Basket till ett brett urval av kunder inom lantbruk, järnväg, entreprenad, industri- samt byggbranschen.

Manitou är vårt största märke, som dessutom är en av de världsledande tillverkarna på bland annat teleskoplastare.

Hos oss får du fantastiska kollegor, en bra och välutrustad servicebuss, relevanta utbildningar, schyssta villkor och möjligheter. Självklart så har vi givetvis även kollektivavtal.

Jobbet
Med tillträde snarast/enligt överenskommelse söker vi en fältmekaniker till Skåne. Du kommer att utgå från hemmet med din servicebuss. Arbetet innefattar bland mycket annat, vård och skötsel av din servicebuss, att delta i utbildningar, att i fält utföra service, underhåll, felsökning samt reparationer hos våra kunder på deras maskiner och utrustning.

De flesta jobben kommer vara i Skåne med omnejd, men det förekommer även längre resor som till exempel till kunder även utanför Skåne, huvudkontoret i Rosersberg strax norr om Stockholm, genomförande av utbildningar utomlands mm. Arbetet kräver även en viss flexibilitet då arbetsdagarna kan vara varierande. Övertidsarbete kan förekomma.

Personliga egenskaper
Du ser det som en självklarhet att vara Scantrucks ansikte utåt, och att alltid agera lösnings, serviceinriktat samt professionellt med ett trevligt sätt mot både kollegor och kunder.

Som fältmekaniker hos oss förväntas du att ha en hög, och ansvarstagande arbetsmoral. Även att hålla god ordning samt struktur, på både administration och utrustning.

Utbildning och erfarenhet
Du har relevant erfarenhet/utbildning som mekaniker, gärna mot entreprenadmaskiner eller liknande. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med hydraulik och elektronik, så är det meriterande.

B-körkort är ett krav. Behörigheter för att köra truck, hjullastare, teleskoplastare är meriterande. Språkkunskaper i Svenska och Engelska är ett måste för att kunna kommunicera internt och externt.

OBS: Vi undanber oss kontakt/erbjudande från rekryterings, samt bemanningsföretag.
Scantruck AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Scantruck AB är en av de stora leverantörerna i Sverige vad gäller entreprenadmaskiner, teleskoplastare och kranar. Vi är generalagent för de världsberömda märkena Manitou, SENNEBOGEN, Weycor, GMG, PB Platforms, Platform Basket och Geismar. Scantruck AB ingår i Scantruck-koncernen som har huvudkontor i Skive, Danmark och har har sitt svenska huvudkontor i Rosersberg. I Sverige finns också ett försäljnings- och servicecenter i Kungälv. Vi har högutbildad personal som kan hantera den senaste tekniken och vi har de bästa specialverktygen för att reparera och underhålla alla slags entreprenadmaskiner och teleskoplastare. Vi har också ett begagnat-center i Rosersberg med ett brett urval av begagnade maskiner åt entreprenad- och byggbranschen, industrin och lantbruket.