Hoppa till innehåll
Maskin System Europe AB logotyp

Erfaren EKONOM sökes!

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (53 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jackie Skinnars Engwall
Email
Vi på Maskin System fortsätter växa och söker en redovisningsekonom med erfarenhet till vårt team i Örebro. Hos oss får du chans att vara med på vår tillväxtresa och arbeta med en ekonomisk helhet i våra bolag inom koncernen, med stor möjlighet till egen påverkan. Du kommer att vara en del av ett familjärt team med härlig och öppen stämning, hos oss är man verkligen en i gänget!

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak att arbeta med löpande bokföring och allmän administration. Du kommer bland annat att sköta fakturering och kundreskontra, viss hantering av leverantörsreskontra med tillhörande betalfiler. Du kommer att ha en ansvarsroll i arbetet med månadsrapportering, samt vara en del i årsbokslut. Du kommer dessutom att sköta kontakten med myndigheter såsom Skatteverket vid moms- och arbetsgivardeklaration. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med ekonomichef samt ytterligare en medarbetare på ekonomiavdelningen.

Du blir en del av huvudkontorets administrativa enhet om ca sex medarbetare, som utöver ekonomi ansvarar för administration, lager, HR, analys, IT, kommunikation och marknadsföring.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har ekonomiutbildning från universitet/högskola eller annan likvärdig utbildning alternativt motsvarande erfarenhet. Redovisningskunskap och erfarenhet av liknande arbete sedan innan ser vi gärna att du har. Det är meriterande med god kunskap i affärssystemet Fortnox. Självklart hanterar du också Office-paketet obehindrat och har god kunskap i Excel. Du pratar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.

Vi har under de senaste åren vuxit rejält och skapat nya rutiner vilka alltid behöver ses över och effektiviseras där chans till detta finns. Vi ser gärna att du har god blick för verksamhetens behov och du välkomnar ett arbete med frihet under ansvar – där du själv gör prioriteringar och skapar rutiner som fungerar bra både för verksamheten som helhet och för dig och din arbetsdag. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Självständighet, noggrannhet, analytisk och pedagogisk förmåga samt social kompetens värdesätts. Du uppskattar självklart ordning och reda och är en stor del av att bibehålla det.

Ansökan:
Du mailar in CV och personligt brev med kontaktuppgifter i till ekonomichef Jackie Skinnars Engwall. Vänta inte! Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter gärna en person så fort som möjligt men är anpassningsbara då vi hellre vill hitta rätt person till detta fantastiska arbete.

Välkommen in med din ansökan till ett roligt, utvecklande och stabilt jobb!

Har du några frågor kontaktar du jackie.skinnars@maskinsystem.com.
Maskin System Europe AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maskin System är en organisation som grundades 2012 och som främst jobbar med försäljning av maskinstyrning och mätinstrument med tillhörande abonnemang och programvaror.

Totalt är vi ett fyrtiotal medarbetare uppdelat i sju regioner där du kommer att ha kontinuerlig kontakt med samtliga. Vi värnar om en närhet till verksamheten oavsett vilken avdelning man tillhör. Möjligheten att vara med och bidra samt styra genom ekonomiskt goda strategier och idéer är stor. Hos oss omfattas du självklart av kollektivavtal.