Hoppa till innehåll
Proteinbolaget logotyp

Strategic Buyer till Proteinbolaget

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta på ett ledande företag inom kosttillskott och träning och bli en del av ett framgångsrikt bolag? Proteinbolaget söker en driven och analytisk Strategic Buyer för externa varumärken och kategorin Supplement. Vi söker dig som är en riktig "doer" med öga för detaljer och som vill vara med att lyfta verksamheten till nästa nivå. Välkommen med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Med ett brett sortiment av kosttillskott och hälsoprodukter representerar Proteinbolaget en destination för träning och hälsa. Visionen är tydlig: att guida sina kunder genom djungeln av kosttillskott och sportnutrition och med det göra hälsosamma livsstilar enklare, roligare och tillgängligt för alla. Proteinbolaget fortsätter sin framgångsresa och Professionals Nord söker därför för deras räkning en Strategic Buyer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Proteinbolagets önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • En nyckelroll där du har goda möjligheter till att med eget driv och engagemang utvecklas i din roll
  • En rolig och fartfylld arbetsplats där du omges av drivna och härliga kollegor
Arbetsuppgifter
Som Strategic Buyer ansvarar du för resultat och lönsamhet för kategorin Supplement där du är ytterst ansvarig för att upprätthålla, utveckla och förstärka relationen till dina leverantörer av externa varumärken. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Se över lager och lagervärde för din kategori och vidta lämpliga åtgärder
  • Strategiskt och taktiskt inköpsarbete vilket innefattar kartläggning av nuvarande affär samt planering och åtgärder för att nå uppsatta mål på både kort och lång sikt
  • Sätta mål för din kategori baserat på den övergripande företagsstrategin och sortimentsstrategin
  • Förhandlingar på både kort och lång sikt angående media, intagsmarginaler, kampanjmarginaler och andra försäljnings- eller varumärkesdrivande aktiviteter
  • Sätta upp kampanjplaner
Vi söker dig som: har dokumenterad arbetslivserfarenhet av inköp. Du har erfarenhet av att arbeta strategiskt i din inköpsroll där du är van vid att förhandla och utveckla dina leverantörsrelationer. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, förslagsvis inom ekonomi, inköp, marknadsföring eller liknande, men det är inget krav. Vidare har du goda kunskaper och är bekväm i svenska och engelska både i både tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Strategic Buyer. Du är ansvarig för externa varumärken av kategorin Supplement och med fördel genuint intresserad av kostillskott där du hänger med i trender, nyheter på marknaden etc. Du trivs att arbeta i en affärsnära roll och kan vara både ifrågasättande och proaktiv i ditt agerande. Du är analytisk, målinriktad och strukturerad med förmåga att förstå samband och flöden. Du har ett öga för både helheten och för detaljer. Du får en stor kontaktyta i rollen, både internt och externt, och du bör således vara en god kommunikatör samt duktig på att skapa och bibehålla relationer.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kontoret ligger i fina lokaler hos Migo i Örebro där du bland annat får tillgång till gym, padelbanor etc.
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

#Proteinbolaget, #inköp, #strategiskt inköp

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Proteinbolaget logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Proteinbolagets vision är att vara ledande inom kosttillskott samt tränings- och hälsorelaterade produkter. Vi ska göra det enkelt för våra kunder att leva ett sunt och hälsosamt liv genom att erbjuda ett enkelt, snabbt och ansvarsfullt sätt att handla på. Kundupplevelsen är högsta prio för oss på Proteinbolaget.