Hoppa till innehåll
Linde Material Handling logotyp

Kvalitetskontrollant

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Söker du ett arbete där du får möjlighet att utvecklas? Vill du till en arbetsplats där vi samarbetar och hjälper varandra? Vi söker dig som är tekniskt kunnig, noggrann och vill bidra till att vi levererar truckar i världsklass!


Vad erbjuder vi?

  • Roligt och varierande jobb
  • Du får arbeta med ett av branschens starkaste varumärken
  • Flexibelt arbete
  • Trygg arbetsgivare med familjär känsla
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Utbildningar i den senaste tekniken
  • Friskvårdsbidrag
  • Företagshälsovård
  • Härliga kollegor
  • Balans mellan arbete och fritid
Dina arbetsuppgifter
På Kvalitetskontrollen säkerställer vi att nya truckar håller rätt kvalitetsnivå och uppfyller alla säkerhetskrav inför leverans till kund.

I rollen kontrollerar du att truckar är byggda enligt orderunderlag. Du sammanställer dokument för trucken, uppdaterar i våra system med rätt uppgifter och rapporterar kvalitetsbrister. Hos oss ingår du i ett mindre team av erfarna medarbetare som hjälper varandra, det finns alltid någon att fråga.

Vi tror på en sund balans mellan arbete och fritid. Hos oss jobbar du med frihet under ansvar i en omväxlande miljö. Du kommer vara placerad på vår anläggning i Örebro och arbetstiden är dagtid.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att meka med fordon eller maskiner. Vi ser att du har ett stort tekniskt intresse, antingen genom arbete eller som fritidsintresse. Du har med fördel en teknisk utbildning, gärna inom fordonsteknik. Du har kunskap om fordonsel, mekanik och hydraulik. Du har ett naturligt säkerhetstänk och är van att använda dator i arbetet.

Körkort B är ett krav. Truckkort är meriterande. Saknar du detta ser vi till att du får utbildning.

För att lyckas i rollen hos oss behöver du ha förmågan att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du är kvalitetsmedveten, hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål. Du trivs med varierande uppgifter av olika teknisk svårighetsgrad, håller ordning och reda och sätter alltid kunden i fokus.

Övrig information

Mångfald är en framgångsfaktor och vi arbetar för ökad jämställdhet.

Frågor om tjänsten besvaras av Jessica Borg, Manager QHSE på 073-507 09 45.

Vill du vara med på vår framgångsresa? Varmt välkommen med din ansökan senast 6 oktober 2024. Urval sker löpande, skicka din ansökan redan idag!
Linde Material Handling logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering. I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,5 miljard kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group. Våra gemensamma värdeord Integritet, samarbete, mod och enastående definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För mer information besök www.linde-mh.se