Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Processoperatör till Fortum Recycling & Waste

Sista ansökningsdag
29 oktober 2024 (50 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet som operatör och kanske har arbetat i en industriverksamhet med produktion och flöden? Har du kanske en driftteknikerutbildning? Då ska du definitivt skicka in din ansökan nu när vi hjälper Fortum med att hitta sin nästa stjärna till sin tankbilsmottagning. Välkommen med ansökan redan idag!



Om tjänsten

Fortum Recycling & Waste arbetar med hållbar avfallshantering där så mycket som möjligt ska kunna nyttjas på rätt sätt för att minimera skada på naturen och miljön. Som medarbetare i operatörsgruppen på anläggningens tankbilsmottagning är du en stor del i detta arbete.

I rollen som processoperatör arbetar du vid tankbilsmottagningen och fatberedning. I arbetet som är förlagt dagtid, ingår det att bereda avfall innan det går lagring och förbränning samt provtagning och lossning på inkommande tankbilar. Du kommer även att köra truck och flytta olika fat. Detta är jobbet för dig som är en positiv "doer" och tycker om att vara spindeln i nätet.

Du erbjuds

En möjlighet att utvecklas i en miljöinriktad snabbväxande organisation där många av medarbetarna har lång erfarenhet. Fortum arbetar ständigt med sin arbetsmiljö och har stora krav på säkerhet för alla deras medarbetare.



Arbetsuppgifter
  • Ta emot inkommande leveranser från tankbilar
  • Lagerhantering, samt flytta fat med hjälp av truck
  • Arbeta med lättare underhåll
  • Skriva och rapportera i system samt skriva arbetsordrar


Kvalifikationer
  • Är utbildad drifttekniker alternativt har en gymnasieexamen ihop med likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Har truckkort
  • Har mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Har körkort B och tillgång till bil, för att enklare ta sig till och från arbetet

Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet som processoperatör och inom processindustri eller liknande bransch som Fortum verkar i
  • Har gjort utbildningarna Heta arbeten, Fallskydd och/eller Mobila arbetsplattformar

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Stresstolerant
  • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 oktober 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se