Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Projekt och Verktygstekniker till Husqvarna i Ödeshög

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Som Projekt och Verktygstekniker kommer du jobba både självständigt men har stort kontaktnät både internt och externt i olika projekt och forum. Rollen kommer att kunna formas utefter din erfarenhet och kunskap. Du kommer ansvara över implementering utav nya produkter där du håller ihop projekten, tillverkar fixturer samt underhåller verksamhetens verktyg.


Exempel på ansvarsområden

* Underhåll utav verktyg
* Tillsammans med produktionschef mottaga ECR/ECO och bereda för produktion
* Produktvårdsärenden/implementering av nya produkter
* Planera löpande inköp och tillverkning utav verktyg mot interna och externa kunder

Krav

* Ritningsläsning
* Svetsning (MIG & MAG, stål)
* Manuell svarv/fräs, bearbetningsmaskiner

Om dig

Som person har du en stor egen drivkraft att lära och utvecklas inom din nya roll, är händig, trivs i högt tempo, samtidigt som du är noggrann och strukturerad, är nytänkande och har en förmåga att se lösningar. Du trivs med att varje dag är olik den andra och att ständigt ställas inför komplexa utmaningar. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan det vara dig vi letar efter!
Tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Om Husqvarna Group

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av innovativa produkter och lösningar för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Vårt sortiment omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och åkgräsklippare. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna och Gardena och används av både privatpersoner och professionella användare i mer än 140 länder.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Marcus Björk, via Adecco på 0736-84 70 36 eller marcus.bjork@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.