Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Elektronikingenjör, Embedded Systems hos ShortLink!

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med och forma framtidens elektroniklösningar för olika kunder? Då kan tjänsten som Elektronikingenjör hos ShortLink vara något för dig! ShortLink är en ledande aktör inom utvecklingen av lågenergiteknik för trådlös kommunikation och portabla produkter. Nu står de inför nya spännande projekt och vill förstärka teamet i Linköping med fler elektronikingenjörer för att möta kundernas behov. Vi ser fram emot din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med ShortLink efter elektronikingenjörer. ShortLink-gruppen består av två systerföretag - ShortLink AB som fokuserar på R&D och ShortLink Compliance AB som ägnar sig åt testverksamhet i sitt eget testcenter. Hos ShortLink AB tillhör du en arbetsgivare som besitter över 25 års erfarenhet av Embedded System Design, FPGA Design, RF ASIC, Mixed-Signal ASIC Design, anpassade Antenner, Silicon IP och mer inom området. De jobbar ständigt för att vara den självklara leverantören och för att skapa de mest optimala lösningar för sina kunder. De brinner för kvalitet och varje detalj är avgörande. De är ISO-certifierade enligt ISO 9001:2015.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos ShortLink. Alla frågor kring tjänsten går till amanda.sanden@pn.se

Du erbjuds
 • En möjlighet att bli en del av ett stabilt och växande företag som ständigt strävar efter att vara i framkant inom branschen.
 • Att vara med i skapandet av innovativa och banbrytande elektroniklösningar för olika kunder som kommer forma framtidens teknik.
 • En roll där du arbetar med spännande projekt i hela produktutvecklingsprocessen från konceptualisering till lansering.
Arbetsuppgifter
I rollen som Elektronikingenjör hos ShortLink kommer du att arbeta med utvecklingen av avancerade elektroniska system och aktivt bidra till skapandet av framtidens kostnadseffektiva analoga och/eller digitala systemlösningar med hög prestanda. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:
 • Utveckling av mjukvarulösningar i Python och C++
 • Utveckling av avancerade elektroniska system och komponenter med fokus på prestanda, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet.
 • Konstruktion och optimering av kretskort och kretslösningar med hjälp av state-of-the-art utvecklingsverktyg och tekniker.
 • Delaktighet i hela produktutvecklingsprocessen, från förstudie och kravspecifikation till utvecklingsarbete, prototypframställning, tester och mätningar samt lanseringsfas.
 • Samarbeten med kunder för att förstå deras behov och krav för att leverera optimala lösningar.
Vi söker dig som:
 • Har en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen inom datateknik, elektronik eller besläktat område.
 • Har erfarenhet av mjukvaru-utveckling, gärna i Python och C++.
 • Har intresse eller erfarenhet av Embedded-system och FPGA.
 • Har goda kunskaper i engelska, och om du även kan svenska är det ett plus.
Om du tidigare har erfarenhet av att arbeta med Cadence, Altium Designer eller RF-konstruktion är det också en fördel.

För att trivas i rollen tror vi att du trivs i en utmanande arbetsmiljö där du får arbeta med komplex problemlösning. Vi tror också att du är en självständig och passionerad individ som ser möjligheter i utmaningar och strävar efter resultat. Samtidigt värdesätter du teamwork och har förmågan att samarbeta i grupp.

START: Enligt överenskommelse

URVAL: Sker löpande

ARBETSPLATS: Shortlinks kontor i Linköping eller ute hos kund. Möjlighet till hybridarbete finns

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på amanda.sanden@pn.se

#elektronik #elektronikingenjör #embedded #c++ #mjukvaruutveckling #digital #analog #electronic #fpga #asic #RF #Shortlink
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren