Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Utbildningsledare/koordinator till INSU i Nyköping!

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du nyfiken, orädd och stimuleras av att arbeta i ständig förändring? Är du driven och gillar att tänka nytt?
Vill du dessutom vara en del av en resa där du får se människor växa och nå sina fulla potentialer? Då är det dig vi söker! Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med ett löpande urval.Om tjänsten

INSU är Installatörsföretagens utbildningsbolag. Deras vision är att vara den självklara utbildnings- och utvecklingspartnern som säkerställer branschens kompetens nu och i framtiden. På INSU arbetar dom för att utvecklas i nära samarbeten. Dom löser problem och utvecklas tillsammans och vägleds av att Alla på INSU tar ansvar för företagets bästa - ”från mitt till vårt”, genom att vara: Modiga, Professionella, Generösa, Initiativtagande och stolta över gemensamma insatser och glädjas med andras framgång.

INSU:s yrkeshögskoleverksamhet, som även inkluderar den nya utbildningsformen Nationell Yrkesutbildning, står inför en mycket spännande framtid och behöver utökas med en engagerad Utbildningsledare/Koordinator.
Hos INSU får du chansen att verkligen göra skillnad. Du kommer att ha en central roll i att stödja, leda och utveckla utbildningar för framtidens talanger inom installationsbranschen.

Du erbjuds

 • Möjlighet att få vara en del av en växande organisation
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner


Arbetsuppgifter
 • Planera, leda, kvalitetssäkra och utveckla för att se till att de studerande får bästa möjliga utbildning.
 • Samarbeta och nätverka med bransch, lärare, myndigheter och andra intressenter för att säkerställa att utbildningarna är relevanta och uppdaterade.
 • Ge stöd och hjälp till både studerande för de ska uppnå sina studiemål och till lärare för att möjliggöra bästa möjliga leverans.
 • Koordinera exempelvis LIA (praktik) och laborationer.
 • Administrera och dokumentera data.


Kvalifikationer
 • Behärskar svenska flytande i tal och skrift då arbetet kräver de.
 • Har avslutad högskole-, universitets- eller yrkeshögskoleutbildning eller liknande som bedöms som motsvarande.
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av likvärdigt arbete.

Det är meriterande om du har

 • Arbetslivserfarenhet av projektledning.
 • Arbetslivserfarenhet av installationsbranschen.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Innovativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juli 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se