Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extra jobb inom lager där sommarjobbet ingår - Omgående start.

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi letar efter dig som vill jobba vid sidan av dina studier eller annat arbete och trivs i ett fysiskt arbete där du får jobba både med kropp och huvud i en lagerverksamhet i Norrköping.

Information om uppdraget:

Om jobbet
Vi på Student Consulting letar efter dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som kan fylla våra lediga positioner inom lager- och terminalarbete. Arbetet kommer att vara under dagtid. Som en del av teamet kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa en effektiv och smidig hantering av varor och flöden på dessa två avdelningarna prismärkning och banan. Arbetar du med prismärkning gäller det att vara noggrann och effektiv. Arbetar du på banan så krävs god flexibilitet och att kunna hantera flera saker samtidigt.

Detta arbete är för dig som kan jobba 2-4 dagar i veckan och mycket i sommar då sommarjobbet ingår i tjänsten samt extrajobb i höst och vinter.
Vi förväntar oss att du ska ha en god tillgänglighet och flexibilitet. Bra är om du bor i närregionen då du kan komma att behöva hoppa in med kort varsel.

Arbetet är förlagt under dagtid klockan 07:00-16:00.

Dina arbetsuppgifter
Beroende på vilken avdelning du jobbar på så ingår olika arbetsuppgifter.
* Packning av order
* Prismärkning
* Uppackning

Detta söker vi:

Om dig
Du kommer att vara vårt ansikte utåt hos våra kunder, därför är det viktigt att du kan leverera kvalité. Denna roll passar dig som är punktlig, tar ansvar och har ett högt tempo.
Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper och tror stort på att man kommer långt med rätt inställning!

Meriterande
* Truckkort
* B-körkort
* Arbetat inom lager tidigare

Vidare om dig
Vi letar efter dig som är studerande eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Det är viktigt att du har god flexibilitet och att du har ett flexibelt schema då du kan komma att behöva hoppa in med kort varsel.

Du har en god arbetsmoral och är bekväm med att arbeta effektivt, både i team och självständigt. Vi ser även att du är en person som är målinriktad och som strävar efter att leverera kvalitet och noggrannhet i arbetet. Du som har en positiv attityd och uthållighet ser vi som värdefullt då arbetet är fysiskt krävande men inte tungt. Utöver detta är det viktigt att du trivs i en hektisk miljö och har viljan att lära dig.

Då vi är under uppstart med kunden ser vi oss att du kan börja omgående nu i Maj.
Vi ser fram emot att välkomna dig till ett team som tillsammans skapar effektiva lösningar inom logistik.

Välkommen med din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com