Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker extrapersonal för lagerarbete på dagtid i Norrköping

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Gillar du arbete i högt tempo i ett härligt team? Då kan det vara just dig som vi söker! Har du flexibla studier, en önskan om att jobba vid sidan av och trivs med monotont arbete i en trevlig lagermiljö? Sök då till oss!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill arbeta som lagerarbetare på ett välkänt transportföretag i Norrköping. Behovet hos vår kund ökar och vi behöver därför fylla på vår bemanningspool med fler duktiga konsulter som vill jobba på lager.

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att vara att packa en rad olika produkter. Det kan till viss del även finnas behov på andra avdelningar såsom inleverans. För dig som har truckkort kan truckkörning förekomma men detta är inget krav i anställningen.

Arbetstiderna är alltid belagda på dagen mellan 07:00 till 16:00 måndag - fredag i veckorna. Du kommer själv att registrerar din tillgänglighet men det kommer även att komma akuta förfrågningar som är viktigt att man besvarar snabbt och är flexibel och tillgänglig för.

Det är viktigt för uppdraget att du är flexibel, vill arbeta och har en god tillgänglighet, vi förväntar oss att du vill arbeta mellan 2-3 dagar i veckan och har en stor flexibilitet. Du kommer att arbeta som konsult för StudentConsulting uthyrd till vårt kundföretag under uppdragsperioden, uppdragsperioden är löpande där vi siktar på långa samarbeten med våra konsulter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande och har minst 6 månader kvar på dina studier eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och ser långsiktigt på detta extrajobb. För att vara aktuell för uppdraget behöver du vara tillgänglig för att jobba minst 2-3 pass per vecka och ha en hög flexibilitet i din tid.


Krav:
Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
Goda kunskaper i svenska
Inget i belastningsregistret

Meriterande:
- truckkort
- tidigare erfarenhet inom lager och/eller terminal

Som person är du strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du kommer att arbeta i team som kräver att du är mycket flexibel, lyhörd, kommunikativ och vill ingå i ett härligt arbetslag samtidigt som stora delar av dina arbetsuppgifter ligger under ditt eget ansvar.

Det viktigaste är att du är motiverad, har en hög arbetsmoral och är ansvarstagande som person. Arbetet ställer krav på god fysik och uthållighet eftersom du står upp hela dagarna och både lyft och högt tempo hör till en vanlig arbetsdag som terminalarbete.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du får i din ansökan gärna ange när du kan börja jobba samt hur många pass du bedömer att du kan arbeta per vecka.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss! Vi gör löpande urval och intervjuer.

Sökord: Lagerarbete, terminalarbete, packning

Sökord: Lagerarbete, terminalarbete, packning
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com