Hoppa till innehåll
Peikko logotyp

Säljadministratör till Peikko

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en person som trivs med att arbeta inom service och försäljning, med fokus på att skapa nöjda kunder i ett internationellt bolag? Gillar du att arbeta administrativt och supportera kollegor? Om svaret är ja, då kommer du att trivas hos Peikko!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Peikko en säljadministratör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Peikko. I tjänsten som säljadministratör kommer du att inneha en mångfacetterad administrativ roll både avseende försäljning och olika marknadsföringsuppgifter. Ditt ansvarsområde kommer att omfatta effektiv hantering av inkommande beställningar från säljrepresentanter, uppdatera system med relevant orderinformation och säkerställa att alla nödvändiga uppgifter för varje affär är korrekt inrapporterade och tillgängliga.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till marija.biletic@pn.se

Du erbjuds
 • Möjligheten att arbeta i ett globalt företag som befinner sig i en utvecklande resa.
 • En tjänst på ett familjärt bolag med platt organisationskultur där varje medarbetare bidrar till utveckling och tillväxt.
 • Goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen.
 • En gedigen introduktion av erfarna kollegor för att på ett så bra sätt som möjligt komma in i din roll.
Arbetsuppgifter
 • Arbeta enligt etablerade försäljningsprocesser, -procedurer och -standarder.
 • Säkerställa att kundens behov och önskemål tas hand om via telefonsamtal och epost.
 • Hantera ordrar med hjälp av kommersiella och produktionsmässiga system samt uppföljning.
 • Daglig kommunikation med berörda personer såväl internt som externt samt med andra producerande- och försäljningsenheter.
 • Assistera med arbetsuppgifter kopplat till marknadsföring.
Vi söker dig som:
 • Har någon form av administrativ arbetslivserfarenhet av försäljning och logistik.
 • Har mycket goda kunskaper i Office-paketet och användning av dator.
 • Talar och skriver obehindrat såväl i engelska som svenska.
 • Har ett tekniskt intresse för IT och AI i syfte att kunna effektivisera det dagliga arbetet.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Peikko. Du är en person som tycker om kundkontakt och relationsskapande kommer naturligt för dig. Din nyfikenhet och vilja till att lära kommer att ta dig långt i denna roll där kontinuerlig utveckling är nyckeln. Dessutom är ansvarstagande och självständighet egenskaper som är avgörande för att trivas i denna roll.

START: Augusti alt. enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Norrköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Marija Biletic

#Peikko, #försäljning, #administration

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Peikko logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peikko är ett familjeägt företag som grundades 1965 och under de senaste åren har Peikko utvecklats till den ledande leverantören av flexibla lösningar inom bjälklagskonstruktion och samverkansstomme - DELTABEAM. Målsättningen är att hjälpa kunder effektivisera deras projekt genom innovativa lösningar som gör projektering samt utförande både snabbare och mer effektiv. Peikko är en global leverantör av ingjutningsteknik, DELTABEAM® och landbaserade vindkraftsfundament. Vi är en stabil och pålitlig partner genom hela byggprocessen, från projektering till leverans. Tillverkningen sker i egna fabriker. Peikkos innovativa lösningar gör byggprocessen snabbare, säkrare och mer hållbart. Peikko levererar ett stort urval av av ingjutningsgods och samverkanskonstruktioner för både prefabricerade och platsgjutna lösningar för en rad olika tillämpningar. Peikkos innovativa lösningar gör byggprocessen snabbare, säkrare och mer effektiv. Huvudkontoret finns i Lahti i Finland och totalt har företaget cirka 1800 anställda.