Hoppa till innehåll
UCS Industrial IT logotyp

Affärsutvecklare till UCS Industrial IT

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du en hög teknisk komptenens och trivs i en ledande roll och vill bidra med en fortsatt tillväxt? UCS Industrial IT växer ständigt och utökar nu sitt team med en målinriktad affärsutvecklare som ska säkerhetsställa att de utvecklar rätt erbjudanden och produkter som verkligen möter kundernas behov!

Information om tjänsten
Teamet består idag av 15 medarbetare i olika roller som alla har ett stort teknikintresse och värdesätter delaktighet, kundfokus och en öppen företagskultur. Kontoret och produktionen finns i samma lokaler i Mjärdevi i Linköping, medan kunderna finns över hela världen och produkterna sträcker sig ända ut i rymden. Du som ansluter till teamet kommer att få insikter och kunskap om kunderna, produkterna och processen från idéer till leveransklara produkter.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos UCS Industrial. UCS Industrials önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Professionals Nord och info@pn.se

Du erbjuds
 • Goda utvecklingsmöjligheter i ett tillväxtbolag
 • Möjlighet att vara del av ett företag som satsar högt och vill bygga på en långsiktighet i en bransch i ständig utveckling
 • Vara en del av ett mindre bolag i en stabil koncern och en trygg arbetsgivare
 • Stor delaktighet i en företagskultur där samarbete, framåtanda, mod och trygghet är viktiga faktorer
 • Friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, kollegiala och sociala aktiviteter
Arbetsuppgifter
I rollen som affärsutvecklare är din uppgift att ta UCS Industrial till nya nivåer. Du kommer även att leda produktionsutvecklingsteamet om fem personer som består av ritare och utvecklare. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:
 • Vårda och utveckla nya affärsmöjligheter med befintliga nyckelkunder
 • Granska marknaden och därtill sälja in nya projekt/konsulttimmar
 • Identifiera och dokumentera kundbehov samt ta fram affärsunderlag och avtal
 • Budgetera, målsätta och planera resurser till olika projekt
Vi söker dig som:
 • Har en hög teknisk kompetens och intresse inom IT-hårdvara
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av produktutveckling
 • Är flytande i svenska och engelska i såväl tal som i skrift
 • Har B-körkort
Designteamet ritar i Solid works och därför ser vi att erfarenhet av Solid Works är meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som affärsutvecklare. Du är naturlig ledare och driver ditt team på ett inspirerande och strukturerat sätt. Du har även en förmåga att skapa förtroende och att omsätta kundens behov i affärsuppgörelser är din passion. Vidare är du kommunikativ och utåtriktad samt har en empatisk förmåga.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
UCS Industrial IT logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

UCS Industrial IT ett företag med kundfokus och kvalitet inom IT produkter. Med lång erfarenhet av produktutveckling arbetar vi lösningsorienterat där kundens behov och önskemål står i centrum. Med målsättningen att alltid leverera rätt produkt i rätt tid. Vi producerar nytänkande och kreativa lösningar inom skilda branscher över hela världen allt från energi, bilindustri, medicinsk teknik, rymdteknologi, militär industri och flygindustri. UCS Industrial IT arbetar kontinuerligt med att utöka vårt samarbete med världens mest framstående tillverkare och leverantörer för att erbjuda marknadens bredaste urval av industriella IT produkter.