Hoppa till innehåll
BESAB AB logotyp

Platschef avdelning Grund Mitt region Väst

Sista ansökningsdag
01 november 2024 (54 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
BESAB AB växer och vi söker nu platschef avdelning Grund Mitt region Väst

Vill du arbeta i ett familjärt företag med god laganda som också är framtidsinriktat och förankrat i forskning inom sitt område? BESAB kan erbjuda detta!

Hos BESAB har du stora möjligheter att utvecklas. Alla genomgår utbildningar med uppföljning för att ge ökat ansvar, personlig utveckling och arbetsglädje. Som medarbetare erbjuds du fortlöpande utbildning och vidareutveckling.

Arbetsuppgifter

Som platschef på BESAB AB kommer du ha ett omväxlande arbete inom produktionen och självständigt planera, ansvara för och genomföra projekt från beställning till överlämnande. Som platschef på avdelning grund ansvarar du för projektets personal, kvalitet, ekonomi och tidplan. Du rapporterar löpande ekonomisk prognos till arbetschef. Du kommer utgöra en viktig del i ett team av platschefer samt arbetsledare och jobba tätt ihop med stödfunktioner inom bl.a. kalkyl och KMA.

Kvalifikationer

· Byggteknisk kompetens och flerårig erfarenhet inom bygg och/eller anläggning som platschef, arbetsledare eller motsvarande

· Högskoleexamen inom bygg och anläggning är meriterande

· Du ska vara duktig på att organisera och planera och ha ett genuint intresse för problemlösning.

· Du skall ha god IT-vana och kunna hantera Officepaketet samt Windows.

· Det är viktigt att du kan uttrycka dig på svenska tal och skift samt har goda kunskaper i engelska

· B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då det är viktigt att Du kan bygga relationer såväl internt med medarbetare som externt med kunder och leverantörer.

Vi ser även att du är glad, utåtriktad och inte rädd att hugga i där det behövs!

Är detta utmaningen för dig? Intervjuer och urval sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår Arbetschef på avdelning Grund mitt Mathias Einarsson 0768-30 13 46

Start: Snarast

Arbetstider: 40 timmar per vecka

Löneform: Månadslön

Anställningsform: Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning

Tjänstens placering:Norrköping

Kontaktinformation: HR Chef Heli Othbäck Väyrynen, heli.othback@besab.se

Välkommen med din ansökan redan idag!
BESAB AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om BESAB

BESAB AB är ett anläggningsföretag grundat 1956 av Bertil Sandell. Idag ägs företaget av den familjeägda företagsgruppen Hammarviken tillsammans med nyckelpersoner verksamma i bolaget. Det innebär bland annat att BESAB är fritt från långsiktigt bindande allianser med övriga branschföretag, vilket ger stor handlingsfrihet att samarbeta i projekt. Småföretagarandan finns kvar genom att ledningen arbetar nära produktionen. De anställda stannar ofta länge i företaget vilket resulterar i god kamratanda och en stor samlad erfarenhet. BESAB AB omsätter ca 700 miljoner och har för närvarande över 200 specialister anställda. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, och Ljusdal och ser de nordiska länderna som vår hemmamarknad.

BESAB AB utför entreprenadarbeten inom berg, betong och grund. BESAB koncernen driver via dotterbolaget BESAB Maskin AB en maskinverksamhet med specialutvecklade maskiner samt BESAB Teknik AB som driver teknikrelaterade tjänster inom bygg- och anläggning.

Verksamheten har förändrats under åren men förstärkning och tätning i samband med byggande i berg har hela tiden varit en central del. Nu är också grundläggning/grundförstärkning med slagna och borrade stålpålar en stor del av verksamheten och en tredje växande gren är betongreparationer av samhällsviktiga anläggningar. En gemensam nämnare har alltid varit en hög grad av specialisering när det gäller arbetsmetoder, personal och maskinpark. Kunskap, pålitlighet, säkerhet, innovation, säkerhet och lönsamhet är ledord för BESAB. Läs mer: www.besab.se