Hoppa till innehåll
Actil Warehouse Trucks AB logotyp

Platschef till Actil Warehouse Trucks AB

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Henrik Adolfsson
Email
Telefon
Vi söker en erfaren platschef till vår verksamhet i Vreta Kloster. Hos oss får du arbeta i ett framgångsrikt företag i en internationell miljö. Har du ett stort intresse för människor och teknik samt trivs i en organisation under förändring? Då kanske du är den vi söker!

Vårt erbjudande

- Trygg arbetsgivare

- Ingår i globala koncernen KION Group

- Familjär känsla

- Dynamisk organisation

- Företagshälsovård

- Friskvårdsbidrag

- Frihet under ansvar

- Balans mellan arbete och fritid

- Personliga utvecklingsmöjligheter

Du blir en del av ett härligt team där vi jobbar tätt ihop, har roligt på jobbet och har nära till beslut. Tillsammans bedriver vi förbättringsarbete för att på bästa sätt ta vår verksamhet till nästa nivå!

Arbetsuppgifter
I rollen som platschef hos oss förväntas du leda vår verksamhet i Vreta Kloster. Hos oss tillverkas truckar för den europiska marknaden. I rollen säkerställer du att produkterna vi säljer, utvecklar och producerar håller den kvalité vi lovar. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs säkert samt att våra medarbetare trivs och mår bra.

Du leder den dagliga driften i verksamheten, sköter löpande förvaltning och utveckling av företagets verksamhet. I organisationen arbetar cirka 50 medarbetare inom olika funktioner, både tjänstemän och kollektivanställda. Till dig rapporterar försäljningschef samt konstruktions- och produktionschef. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Huvudsakliga ansvarsområden:

· Arbeta systematiskt för att förbättra vårt arbetsmiljö-, kvalitets- och säkerhetsarbete

· Säkerställa att uppställda mål för produktionsvolym, kvalitet, leveranssäkerhet, produktivitet och kostnadsnivåer uppnås

· Genomföra aktiviteter och åtgärder som krävs för att säkra en långsiktig positiv utveckling inom företaget

· Budget- och personalansvar

· Säkerställa den dagliga driften och att vi lever upp till kundernas förväntningar

· Leda, stödja och följa upp underställd personal i deras arbete och deras utveckling, genomföra utvecklings- och lönesamtal

· Aktivt
delta i ledningsgruppens arbete

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning från universitet/högskola eller har förvärvat liknande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du har en bakgrund som ledare inom tillverkande industri eller verkstadsindustri där du varit chef över andra chefer. Ledarerfarenhet från teknisk- eller industrirelaterad bransch är ett krav. Du behärskar svenska och engelska, flytande i tal och skrift. Har B-körkort.

I rollen arbetar du nära verksamheten i ett tätt samarbete med olika avdelningar på olika nivåer, vilket kräver god samarbetsförmåga och prestigelöshet. Som ledare drivs du av att arbeta med ständiga förbättringar och att förfina processer, men har förståelse för vikten att få med sig organisationen på förändringsresan. Du gillar att arbeta i grupp och samverka med andra för att hitta de bästa lösningarna. Vidare kan du fatta egna beslut inom ramar som finns, du är modig och vågar utmana traditionella arbetssätt och metoder. Som person är du positiv och ödmjuk med hjärtat på rätt ställe.
Actil Warehouse Trucks AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss
Vi på Actil är stolta tillverkare av truckar för hela den europiska marknaden. Våra kunder värdesätter Actils produkter för att vi utvecklar och producerar kvalité i alla delar. Från första skissen till den färdiga produkten, här på Actil har vi hela kedjan från offert till leverans. Detta tillsammans med att vi är ett sammansvetsat gäng på ca 50 anställda gör att våra kunder återkommer år efter år. Våra produkter ligger i framkant av branschens standard, både när det kommer till säkerhet och teknik, då vi med vår storlek har lättare att vara flexibla och anpassa våra produkter efter kundens önskemål och till ny teknik. Vi har en stark tillväxtambition med lönsamheten i fokus. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Besök gärna vår hemsida www.actil.se för mer information.