Hoppa till innehåll
SWEDEN TIMBER AB logotyp

EXPORTINRIKTAT SÅGVERK SÖKER Operatörer

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi är ett småländskt sågverk & hyvleri med fokus på försäljning till flera exportmarknader. Industrin med cirka 50 anställda ligger i Malmbäck, 3 mil söder om Jönköping och 3 mil väster om Nässjö.

Sågverksoperatörer

Vi vill förstärka vår organisation och söker positiva, drivande och engagerade kollegor till företaget i Malmbäck. Vi är en platt organisation med högt i tak och jobbar i högt tempo där vi värdesätter ansvar och viljan att utveckla och förbättra företaget.

Arbetet som sågverksoperatör innefattar allt från att såga någon av våra såglinjer, kvalitetssortera, hyvla och paketera virket samt viss städning och lättare underhåll. Som anställd hos oss blir du en del i ett arbetslag med kunniga kollegor som kommer hjälpa dig att komma in i arbetet och få den kunskap som behövs. Det är därför viktigt att du är bra på att samarbeta, har god kommunikation och bidrar till att sprida en bra stämning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från sågverk eller hyvleri, även om detta inte är ett krav. Vi vill gärna att du är en person som ser möjligheter, inte är rädd för att hugga i, tycker om att lära dig nya saker och ser vad du kan bidra med för att underlätta för andra och dig själv. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetstider varierar över industrin, men du ska vara bredd att jobba 2-skift.

Det är av största vikt att vi håller uppe produktionen på industrin varje dag vilket gör jobbet roligt och utmanande. Du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb där du får använda hela din kompetens.

Vi tillsätter denna tjänst omgående!

Märk ditt mail med "Sågverksoperatör"

Skicka CV, Personligt brev och Bild till:

work@swedentimber.se
SWEDEN TIMBER AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren