Hoppa till innehåll
Trioworld logotyp

Innovativ Kvalitetscontroller

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Har du erfarenhet av kvalitetsarbete, där beslut om leveranser och produktkvalitet också fattas utifrån bedömningar och praktiska överväganden? Då kommer du att kunna få bra utmaningar hos oss på Trioworld. Här är det du som driver kvalitetsfrågorna och arbetar aktivt med processer och implementerar nya. Du kommer ingå i ett kvalitetsteam om 5 personer som är utspridda i Sverige och Danmark. Allt i ett etablerat och professionellt produktionsbolag, som ligger i framkant av den gröna omställningen i branschen.
Vi söker dig som är rätt person - lång och gedigen erfarenhet eller kortare yrkeserfarenhet inom kvalitet spelar inte stor roll så länge du är rätt person för oss.

En vanlig dag (är sällan den andra lik)
Som Kvalitetscontroller ska du stärka vårt kvalitetsarbete och bidra till utvecklingen av våra processer. Du kommer att ansvara för den systematiska och operativa hanteringen av interna avvikelser och externa reklamationer. Här du kommer att leda processen från produktion, produktspecialister, kunder och försäljning för att hitta pragmatiska lösningar på avvikelser och reklamationer. Vår produktion är väldigt kundspecifik med fokus på medicin, livsmedel och industri vilket gör att specifikationer och regler är väldigt olika. Du kommer få bygga och implementera processer och riktlinjer för hantering av interna avvikelser och externa reklamationer. Löpande risk- och konsekvensbedömningar för produktionen för att avvärja reklamationer och avvikelser. Genomföra och driva revisioner. Här arbetar du även med Hållbarhet och miljöfrågor.

Vem vi tror att du är
Vi ser gärna att du har erfarenhet kvalitetsarbete inom industrin. Har du dessutom en relevant akademisk utbildning så är det meriterande.
Du arbetar systematiskt och tycker att problemlösning måste vara ett inslag i din vardag.
Har du kunskap om ISO-standarder (ISO 9001, ISO 14001 och FSSC 22000) samt erfarenhet av att bygga och underhålla kvalitetssystem så är det mycket välkommet.
Du drivs av samarbete och är van att vara en problemlösare åt människor runtomkring dig. Om det är du som tömmer diskmaskinen ena dagen så är det någon annan som gör det nästa.
För att vara framgångsrik i denna roll måste du ha en hög analytisk förmåga, våga hitta nya lösningar, kanske genom att ifrågasätta Staus Q. Du kommunicerar obehindrat på Svenska och engelska i tal och skrift.

Om Trioworld
Trioworld är en industrikoncern med 1800 medarbetare och en omsättning på ca 10 miljarder SEK. Koncernen är en av Europas ledande aktörer inom hållbara, innovativa och kostnadseffektiva förpackningslösningar baserade på polyetenfilm. Bolaget har huvudkontor i Smålandsstenar och produktion i Sverige, Danmark, Nederländerna, Frankrike, Canada, Tyskland och England som säljer sina produkter på en global marknad. Trioworlds huvudägare är Altor Funds.
Läs mer på www.trioworld.com

En bra arbetsplats
Trioworld Bottnaryd är en mindre enhet som uppmärksammats som en bra och stabil arbetsplats i Bottnaryd under många år, vi jobbar bara med skräddasydda produkter i polyeten och förser många olika branscher med spännande förpacknings-lösningar. Här kan man få vara involverad i många olika projekt och vara högst delaktig i att vara med och påverka och utveckla fabriken. Vi är idag 30 anställda och har delvis produktion dygnet runt.
Produktionsmiljön präglas av att vi prioriterar att ha en säker arbetsmiljö, och att vi arbetar med flera ISO-standarder, LEAN-verktyg, 5S och kontinuerlig kvalitetskontroll/förbättringar.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Josefsson, linda.josefsson@adecco.se.
I denna process arbetar jag löpande med urvalet, det betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Jag kommer använda mig av personlighetstester som en del av urvalsarbetet och dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.

Trioworld logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!